Artiklid ja uudised

Iskuga talv soojemaks!

Meelelahutusärimees Sten-Erik Jantson on koos elukaaslase Daana Suuniga oma kodu sisustamisel tihe külaline just Isku Tallinna poes – neid paeluvad siin ennekõike valges toonis mööbel ja mitmesugused interjööridetailid.

Oma kodu sisustamine on paras ettevõtmine – seda teavad Sten-Erik ja Daana omast käest. Paar oli kohe alguses veendunud, et nende ruumika Kadrioru korteri elutoas peab olema just valge nahkdiivan. Ei tundu küll olevat ülemäära kõrge nõudmine, kuid tegelikkuses leiti soovitu alles pärast arvukaid poekülastusi.
Kuigi diivan leiti mujalt, on Isku täna Sten-Eriku ja Daana sisustuspood number üks ja tõmbab oma koduinterjööris just valget armastavat paari sinna tihti tagasi.
„Meil on kõik valge,“ kinnitab Daana muigelsui. „See lisab ruumidele avarust ja helgust.“

Paar elab enam kui sada aastat vanas ja eeskujulikult taastatud majas, kus interjööris on maitsekalt ühildatud vana ja uus. Näiteks on mitmes toas välja puhastatud palksein, mis läheb kokku moodsa disaini mööbliga.
Kuna kodu sisustamine pole veel kaugeltki punkti saanud, on Isku oma kvaliteetmööbli, tekstiilitoodete, vaipade ja kõikvõimalike sisustuselementidega paarile avastamisrohke maailm. Külmemate ilmade tuleku eel veedavad ka Daana ja Sten-Erik üha rohkem aega kodus, pealegi on lähenemas jõulud, mis on just kodukesksust soosiv ja lähedasi ühendav aeg. Nii otsivad ka Daana ja Sten-Erik oma kodusesse interjööri detaile, mis kujundaksid seal veelgi enam õdusat miljööd ja lisaksid soojust. Seda kõike õhkub iseäranis Isku meistrite käte all sündinud sisustuselementidest.

Noorpaari seekordseks lemmikuks kujunes üks Isku kummut Saaristo sarjast. Disainerid ja meistrid on selle erilise sarja loomisel ammutanud inspiratsiooni merest ja tuulest uhutud rannakividest ja puidust, millest õhkub karget põhjamaist stiili.

Iskust leiab praegu nii Saaristo sarja kui ka teiste mööbli- ja sisustusstiilidega sobitamiseks lisaks värske valiku diivanilaudu – iseäranis väärivad esiletõstmist Diva diivanilauad, samuti Isku uudsed retrohõngulised puidust diivanilauad. Näiteks toole Arttur saab kasutada nii söögilaua taga kui ka eraldi istmena ja – miks mitte siis vajadusel ka elutoas kombineerituna eelmainitud toodetega.

Lihtsaim viis kodust interjööri värskendada või seda saabuva talve eel veel hubasemaks kohendada on lisada sinna sumedat valgust. Isku pakub praegu selleks suurepärast valikut valgusteid ja muid interjööridetaile – eksklusiivseid portselanist laua- ja põrandalampe Portugalist, Isku talvekollektsiooni kuuluvaid diivanipatju ja pleede, küünlajalgu ning muid aksessuaare firmalt SIA . Samuti korve ja teisi sisustustooted firmalt Luhta.

Isku ootab teid Tallinnas Pärnu mnt139F seitsmel päeval nädalas!

Kroonika kodueri

Kroonika kodueri

ISKU kauplus Tallinnas:
Pärnu mnt 139F
Tel 65 56 055
Avatud:
Tööpäevadel: 10:00 - 19:00
Laupäeval: 10:00 - 16:00
Pühapäeval: 11:00 - 16:00

www.isku.ee
Facebook

Artikkel: Kroonika kodueri

Sisestatud: 01.12.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki