Artiklid ja uudised

Hansaplanti Jõulukuningriik on avatud

On saanud traditsiooniks, et iga aasta novembris muutub Hansaplant aianduskeskusest Jõulukuningriigiks. Sel aastal kerkib Hansaplanti koostöös Eesti Loodusmuuseumiga tõeline võlumets, kus lisaks traditsioonilistele jõulupuudele kuuskedele ja nulgudele püüavad pilku kasesalud ja seal ekslevad loomad-linnud.

 Allikas: www.hansaplant.ee

Allikas: www.hansaplant.ee

Et pakkuda külastajatele sügavamat emotsiooni, teeme sel aastal koostööd Eesti Loodusmuuseumiga, kes on kaunistanud Hansaplanti Jõulukuningriigi võlumetsa 23 erineva looma ja linnu topisega. Kui suur on tegelikult väike kärp, mis on vahet sabatihasel, rasvatihasel ja tutt-tihasel ja milline näeb välja aasta loom 2016 – seda kõike saad nüüd Hansaplanti Jõulukuningriigist teada ja oma silmaga näha. Loomad jäävad Hansaplanti kuni jõuludeni.

Hansaplanti ehtekollektsioonides valitseb samuti sel aastal looduslähedus – naturaalsus, puit, loomad, samblaroheline. Lumesinise ja teksasinise ning mererohelise kõrval loob tõelise talvevõlumaa tunde hõbedaselt läiklev valge ning hubasust ja soojust annavad erinevad puidutoonid. Põhjamaine kargus ja lihtsus loovad tõelise talvelummuse. Romantilisust lisavad jõulukollektsioonidesse pitsilised ja sulgedega ehitud ning pastelselt roosad ehtesarjad. Muidugi ei möödu jõulud ka ilma klassikalise ja ajatu punaseta.

Uuri lisa kodulehelt www.hansaplant.ee ja Facebookist.

Sisestatud: 03.11.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki