Artiklid ja uudised

Tootedisaini Viinist - keraamilised või betoonist elegantsed linnuskulptuurid

On selge, et piirid on olemas selleks, et neid murda. Linnuparv tungib läbi seinte ja püüdleb välja vabadusse. Need käsitööna valminud skulptuurid mängivad vaataja kujutlusvõimel ja kutsuvad esile naeratuse.

 Allikas: nonoo.ee

Allikas: nonoo.ee

Linnuparv pakub võimalust seada korda ja kujundada oma seinad rafineeritud ja mitte pealetükkival viisil, nagu sümfoonia. Lindude iseloomulik joon on nende lihtsus: nende kuju ja välimus on elegantne, diskreetne ja reserveeritud ning mitte kunagi invasiivne. Nad moodustavad elusolendite näivuse seinal - linnud sõna otseses mõttes sulanduvad seinaga kokku, mis loob erilise arhitektuurse pinnamoe.

Eriti valguse ja varju kokkumäng näitab selle toote lihtsust ja elegantsi ning selle mängu tajuga. See jätkuv transformatsioon (dünaamika ja vabaduse metafoor) tekitab vaatajas unenäolisuse mulje. Parim mulje lindudest väliskeskkonnas sünnib tumedal taustal. Puit, betoon või majaseinad – mida kontrastsem, seda muljetavaldavam on pilt.

 Allikas: nonoo.ee

Allikas: nonoo.ee

Linnud on käsitsi valmistatud keraamiliselt või betoonist ning täuslikult viimistletud. Nad on ilmastiku- ja veekindlad ning lihtne naela või kruviga kinnitada. Sisustuselementi võib kasutada ka seinanagina.

Linnud on saadaval Nonoo sisustuse e-poes.
Ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Sisestatud: 01.03.2017

Nonoo sisustuse e-pood

Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki