Artiklid ja uudised

Sametise efektiga dekoratiivvärv Ottocento Floorinist

Sametefektiga dekoratiivvärv annab seinapindadele luksusliku viimistluse, mis mängib uhkelt valguse käes. Oikos’e Ottocento võimaldab seinad valguse ja värvide abil lausa ellu äratada. Värvikaart pakub rohkem kui 160 värvitooni ning vähemalt 17 erinevat pinnaviimistluse võimalust.

 Allikas: floorin.ee

Allikas: floorin.ee

Ottocento töötati algselt välja alternatiiviks veneetsia pahtlile, mille kolmest etapist koosnev paigaldus on üsna aeganõudev. Ottocentoga saab sarnase efekti saavutada ühe kihiga. Suhteliselt lihtne ja kiire paigaldus on teinud Ottocentost äärmiselt populaarse dekoratiivvärvi, mida praeguseks armastatakse kogu maailmas.

Oikose Ottocento on vee baasil dekoratiivvärv, mis saavutab oma läike tänu metallikpigmentidele. Värv on keskkonnasõbralik ja hingav, sobides kasutamiseks nii koduseintel kui ühiskondlikel pindadel, samuti ka niisketes ruumides.

Sõltuvalt soovitud tulemusest saab värvi paigaldada nii veneetsia kellu, hispaania pintsli, šabloonrulli kui spetsiaalse harjaga. Võimalik on värvimistööd tellida koolitatud koostööparterilt või tulla Floorini õpituppa, kus näidatakse nii toote paigaldust kui ka antakse vajalikud näpunäited. Floorinist saab soetada ka paigalduseks vajalikud tööriistad.

Ottocentoga on võimalik luua väga erinevaid lahendusi igasse keskkonda ning igale maitsele.

 Allikas: floorin.ee

Allikas: floorin.ee

 Allikas: floorin.ee

Allikas: floorin.ee

 Allikas: floorin.ee

Allikas: floorin.ee

Oikos on üks maailma innovaatilisemaid dekoratiivvärvide ja -krohvide tootjaid Itaaliast, kes peab oma eesmärgiks inspireerida inimesi värvide kaudu. Kõik nende lahendused on välja töötatud selleks, et lisada ümbritsevale keskkonnale väärtust.

Üle 30 aasta on Oikos teinud tööd selle nimel, et luua aina keskkonnasõbralikumaid ja kvaliteetsemaid värvi- ja krohvilahendusi. Tulemusi on tunnustatud mitmete rahvusvaheliste disainiauhindadega. Erinevaid tooteid kasutades ja neid omavahel kombineerides saab leida lahenduse igaühele. Ainukeseks piiriks on fantaasia ja selle teostus.


Floorin salongid:

Tallinn
Floorin AS, Pärnu mnt 139 E/3, Tallinn 11317
Kontor: tel 655 8244,
e-mail: porandad@floorin.ee
Kauplus: tel 655 3902
Avatud: E-R 9 - 18

Tartu
Floorin AS, Ringtee 26B, Tartu 51013
Kontor ja kauplus: tel 736 2002
e-mail: tartu@floorin.ee
Avatud: E- R 8:30 - 17:30

www.floorin.ee
Facebook

Sisestatud: 24.05.2017

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki