Artiklid ja uudised

Kui vihmane sügisilm enam õues kiikuda ei lase - beebikiiged ja ripptoolid tubastesse tingimustesse

E-poest Juniik leiate hea valiku naturaalsetest materjalidest valmistatud beebikiikesid ja ripptoole lastele, mis on mõeldud toas kasutamiseks.

 Allikas: juniik.ee

Allikas: juniik.ee

Väikelastele disainitud ripptool on tore kiikumiseks, raamutute lugemiseks ja niisama mõnulemiseks. Ripptoolil on kaasas suur padi, mis teeb olemise eriti mõnusaks. Lihtne ja kaunis disain sobitab Byel firmamärki kandvad ripptoolid igasse koju - nii lastetuppa kui kasvõi suveks terrassile.

 Allikas: juniik.ee

Allikas: juniik.ee

Beebikiik-häll on kõigi mugavustega tudukiik. Beebikiik on ideaalne abivahend emmele-issile lapse rahustamiseks. Kerge ja lihtsa liigutusega saab asetada kiige asendi sobivasse kaldesse - istuvast asendist lamavasse. Innovaatilise lahendusega häll väikelapsele, mis on mugav lapsele ja vanematele.

 Allikas: juniik.ee

Allikas: juniik.ee

Kiikede põhiosa on valmistatud väga kvaliteetsest ja vastupidavast valgendatud linasest ning puuvillasegusest kangast. Peale selle, et kiige põhi kohaneb ideaalselt istumisaluseks, lisab mõnusaks kiikumiseks mugavust ka seljaosas kasutatav padi.

Naturaalsetest materjalidest valmistatud kiiged ja ripptoolid on mugavad ja pakuvad rõõmu igale väikelapsele. Kiikedel puudub igasugune sünteetiline kangalisand. Kõik kiiged ja ripptoolid on disainitud ja valmistatud Eestis.

 Allikas: juniik.ee

Allikas: juniik.ee

Vaata lisa ka kodulehelt www.juniik.ee ja Facebookist

Sisestatud: 26.08.2017