Artiklid ja uudised

Home4you soovitab: reguleeritav mootorvoodi teeb hommikuse laisklemise mugavamaks

Reguleeritav mootorvoodi Allikas: www.home4you.ee

Reguleeritav mootorvoodi Allikas: www.home4you.ee

Kui armastad pikki hommikuid kohvitassiga või õhtuid raamatuga voodis veeta, on mootorvoodi heaks lahenduseks. Samuti tuleb reguleeritav voodi appi tervisemurede korral.

Kuhjad patju külje ja turja alla, kuid ikka ei ole mugav? Kaaslane tahab juba uinuda, kuid sinu pidev sehkendamine patjadega, et poolistes püsida, häirib tema und? Või tahaksid hoopis istuli tõusmata voodis hommikukohvi nautida?

Igapäevane luksus

Need ja teised küsimused on lahendatavad reguleeritava voodi abil. Mootoriga voodi on hea lahendus neile, kes naudivad nädalalõppude pikki hommikuid ja õhtuid raamatu või tassikese sooja joogiga just voodis. Kuigi mootorvoodi seostub tihti hotelli või raviasutusega, tasub see mõte kõrvale heita – kontinentaalvoodi, mille madratsi jalus ja peatsiosa on tõstetavad, mõjub stiilselt ning reguleerimisfunktsioon on hoopis täiendavaks mugavuselemendiks.

Mugavad reguleeritavad mootorvoodid Allikas: www.home4you.ee

Mugavad reguleeritavad mootorvoodid Allikas: www.home4you.ee

Lisaks argiluksusele on mootoriga voodi praktiliseks abimeheks leevendamaks treeningjärgse või tööst tingitud väsimuse märke. Pärast pikka tööpäeva jalgadel või rasket treeningut on hea jalad kõrgemale tõsta – kuna vereringe saab nii paremini liikuma, vabastab see ka väsinud lihased pingest. Et madratsi asendit saab vahetada vähese vaevaga, siis pole lugu, kui nii ka uinud – öösel piisab vaid nupuvajutusest, et jaluts ülejäänud kehaga ühele kõrgusele langetada.

Reguleeritav voodi arvestab muuhulgas partneriga, kuna kaheinimese voodi kumbki pool on liigutatav eraldi. Nii saab üks rahulikult raamatu seltsis mõnuleda, kui teine juba unenägudes triivib. Või miks mitte just ühiselt voodis hommikust süüa, kui seljatagust toetavate patjade pärast võitlema ei pea?

Home4you reguleeritav voodi Allikas: www.home4you.ee

Home4you reguleeritav voodi Allikas: www.home4you.ee

Abiks ka tervisemurede korral

Mootorvoodid on toeks ka neile, keda kibutavad tervisemured, mis pikemaks ajaks voodisse naelutavad. Et tõstetavad on nii voodi jaluts kui ka peatsi osa, annab see võimaluse lamamisasendeid pelgalt nupuvajutusega muuta. Pikk haigusperiood on kehale niigi kurnav, mistõttu on tark turgutada vereringet, tõstes kõrgemale kord jalad, kord ülakeha.

Seejuures on mootorvoodi väliselt tavavoodist eristamatu – kõrge jenkkivoodi mõjub eeskätt luksuslikult. Värvi- ja materjalivalik on lai ning silmailu lubab tunda end iga päev kui puhkusel.

Loe täpsemalt, kuidas voodit valida, pane näpunäited kõrva taha ja tutvu valikuga Home4you e-poes. Transport on üle kogu Eesti tasuta – sõltumata tootest.

Lisainfo:
Telefon: +372 639 3936
E-post: home4you@home4you.ee
Koduleht: www.home4you.ee
Facebook

Sisestatud: 27.09.2018

Home4you Sisustuskaubamaja

Tel:
665 9091
Aadress:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Ergonoomiline töötool ja reguleeritav laud – moodsa koolilapse argipäev!

Ergonoomiline töötool ja reguleeritav laud – moodsa koolilapse argipäev!

Kui laps jõuab kooliikka, on õige aeg valida lapse vajadustele vastav töötool. Kõige paremini töötav valem tooli valimisel on see, kui minna koos lapsega poodi ja erinevaid toole proovida - laps peab end toolid mugavalt ja kindlalt tundma. Kasvule sobilikul toolil ulatuvad lapse jalad maha nii, et põlved on kõverdatud täisnurga all ning seljatugi toetab selga jälgides selle anatoomilisi kõverusi. Tooli istme kõrgus võiks olla reguleeritav. Kui liigutada tool laua äärde, on oluline, et käed jääksid laua peale nii, et käsivars oleks küünarnukist kõverdatud täisnurga all. Kiikmehhanism, mis tagab seljatoe dünaamilisuse ning lisab teismelistele ja täiskasvanuile mõeldud toolide puhul mugavust, ei ole algklassi ja väga energiliste laste puhul siiski soovituslik, kuna see võib lapse tähelepanu hajutada ja keskendutakse pigem toolile kui õppimisele.

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Muudame sisustustekstiilidega oma kodud hubasemaks. Elutoas piisab mõnest dekoratiivpadjast,
vaibast ja kardinatest ning üldine toa ilme on tundmatuseni muutunud. Samal moel saab erinevatel
aastaaegadel kiiresti ruumi värskendada. Selle aasta lemmikud on velvet ehk sametkangast
dekoratiivpadjad, mida suuremad seda parem! Sobita kokku ühevärvilisi ja mustrilisi patju,
luksuslikku sametit ja tavalisemat kangast ning suuremaid ja väiksemaid patju. Kott-toolid ja
põrandapadjad on samuti popp ja mugav valik – vii need päikselisel päeval ka terrassile!

vaata kõiki