Artiklid ja uudised

4ROOMi kodumaised eritellimusvalgustid Sisustus E Kaubamajas

4ROOMi valgustid sünnivad alates ideest kuni valmistooteni 4ROOMi tehases Eestis. 4ROOM pakub laia valikut lahendusi, mis võimaldavad kiiresti ja kvaliteetselt täita ka kõige nõudlikuma kliendi soovid.

1. Eeritellimus-valgustid 4ROOM tootmisest. Valgusti Sünnipäevatort/Birthday Cake.

Eritellimusvalgustite valmistamise kogemus on pikk ja mitmekülgne. Kuni selleni välja, et – mis on pidu ilma tordita?

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

Eritellimusvalgusti juures on ainsaks piiranguks sinu enda soov ja fantaasia. 4ROOMi disainerid ja tootmise kogemus võimaldab täita ka kõige julgemad soovid.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

2. Cluster - lõputute võimalustega valgusti.

Cluster valgusti 7 kupliga. Pastelsetes toonides hubast valgust andev lastetoa valgusti on vaid üks võimalus paljudest.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

Clusteri värvitoonid (enam kui 50), kupli vormid nende arv ja suurused võimaldavad saavutada just sellise tulemuse nagu Sinu koju sobib.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

3. Valgusti Artist Flex.

"Kangekaelne"? Pigem mänguline ja stiilne – kaks ühes. Julge ja uuendusliku disainiga ehedast täispuidust ARTIST FLEX on disainisõprade lemmik, sest lisaks uhkele välimusele on ta ka ülimalt funktsionaalne. Suunatav kael teeb temast hea lugemisvalgusti ning kangaskuppel hubase meeleoluvalgusti.

 Allikas: www.4room.ee

Allikas: www.4room.ee

Kõige parema ülevaate saamiseks külasta Sisustus E Kaubamaja argipäeviti 10.00-19.00 ning laupäeviti 10.00-16.00, aadressil Tehase 16, Tartu. Uuri lisa ka kodulehelt www.sisustuse.ee.

Sisestatud: 22.11.2018

Sisustus E Kaubamaja

Tel:
737 1000
Aadress:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Tapeeditrendid 2024

Tapeeditrendid 2024

Tapeetide kasutamine interjööris on aegade jooksul läbi elanud erinevaid populaarsuse perioode, kuid praegu on tapeedid tõeliselt moes! Üheplaanilised värvitud seinad, vaid ühte tooni hallid ja beežid kujundused on jäämas tagaplaanile ning selle asemel võtavad maad julgemad värvid, erinevad tekstuurid ja suuremad mustrid. Tapeet muudab kodud kodusemaks, toad hubasemaks ja elu rõõmsamaks ning on üks parimaid viise kodule isikupära lisamiseks. Erinevatesse interjööridesse saab anda värvi ja meeleolu, kasutades tapeeti ühel või kahel aktsentseinal, kogu ruumis või uue trendina laes.

Õigesti valitud aknakate aitab toa suvel jahedana hoida

Õigesti valitud aknakate aitab toa suvel jahedana hoida

Viimastel aastatel on suvi meile pakkunud korralikke kuumakraade. Suurema osa aastast ootame kannatamatult suve, kuid kui kõrge temperatuuri ja lõõmava päikesega suvi kätte jõuab, siis oleme kimpus üle kuumenevate kodudega.

Oma osa mängib kindlasti see, et trendiks on väga suurte aknapindadega korterid ja majad. Seetõttu otsitakse üha enam võimalusi temperatuuri kontrollimiseks, et saaks kodust olemist ja toimetamist nautida.

Koduse temperatuuri reguleerimiseks on mitmeid võimalusi, kuid meie käisime Sisustus+ salongi konsultandi Mailise käest uurimas, milliseid aknakatteid on võimalik liigse suvekuumuse peletamiseks oma koju valida.

Meeleolu loovad ja praktilised kingid Sisustus E Kaubamajast

Meeleolu loovad ja praktilised kingid Sisustus E Kaubamajast

Jõulukuul soovime aja maha võtta, oma lähedastega koos aega veeta ja neile kingituste näol rõõmu tuua. Oleme siia koondanud väikese valiku ideedest, mis rõõmustavad kingisaajat või kaunistavad kodu.

Roosimari Sisustussalong soovitab sel aastal praktilisi, samas keskkonnast hoolivaid kingitusi. Evelin Variku telgedel kootud triibupadjad ja -vaibad sobivad nii maamajadesse kui ka linna ja loovad rõõmsa atmosfääri, lisades omapära ning soojust.

Softrendi salongiõhtu. Sisustustrendide virrvarr ja iseendaks jäämine

Softrendi salongiõhtu. Sisustustrendide virrvarr ja iseendaks jäämine

Igal aastaajal kuuleme uutest värvitoonidest, tekstuuridest ja suundadest, mida kodukujunduses kindlasti silmas peaks pidama. Kuidas leida tasakaal värskuse ja kaasaegsuse, iseendaks jäämise ning sisustuse mõistliku ja kestliku planeerimise vahel?

Laia kogemuse ning praktilise meelega disainer Katariina Kalda jagab parimaid praktikaid, kuidas kodu sisustada nii, et see oleks isikupärane ning samas võimaldaks mõõdukas mahus ka „hooaja-hullusi“ kaasa teha.

vaata kõiki