Artiklid ja uudised

Dekoratiivviimistletud seinad on kasvav trend


Dekoratiivviimistlus sisekujunduses on maailmas üha enam populaarsust kogumas. Midagi muud ei ilmesta ruumi nii kui üks (või mitu) efektsein! Siinjuures tuleb silmaspidada, et vähem on rohkem – üle 30% dekoratiivviimisteltud pinda ühes ruumis võib koormavaks muutuda.



Coloratum OÜ tootevalikus on paar suurepärast toodet efektpindade loomiseks. Esiteks Autentico Volterra struktuurvärv. Tegemist on 100% mineraalse ning keskkonnasõbraliku värviga, millel on krohvilaadne konsistents. Värv kantakse peale kahes kihis ning viimane kiht poleeritakse kelluga. Eriti huvitavaid värvinüansse saab luua kaht (või enamat) värvitooni koos kasutades. Volterra abil saab suhteliselt väikese ajakuluga uhke tadelakti meenutava disainseina!


Teine suurepärane värv dekoratiivviimistluseks on Autentico Vintage kriidivärv, mis oma avatud pooride süsteemiga võimaldab väga erinevaid tehnikaid kasutada. Olgu selleks siis käsnatehnika, lasuurvärvimine või marmoreerimine.
Kõik Autentico tooted sobivad kasutamiseks nii professionaalidele kui kodukasutajatele. Näidistega saab tutvuda ja nõu küsida Coloratumi näidistesalongis.

Coloratum OÜ
Tammsaare tee 87, Tallinn
www.coloratum.ee

Sisestatud: 09.01.2020

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki