Artiklid ja uudised

8 sisustuselementi kevadeks


Aeg on avada aknad, lasta värske õhk sisse ning alustada kevadise suurpuhastusega.
Ütle lahti talvega punutud soojast pesast ning too tuppa värskust ja uut hingamist.

Keskkond, mis meid ümbritseb, mõjutab palju ka meie enesetunnet ja energiataset. Nüüd, kui päike käib üha suurema kaarega, on ka endas vaja leida see kevadine värksus. On jälle aeg särada ning pakatuda energiast!


Beež on uus hall
Käesoleval kevadel on märksõnaks kindlasti naturaalne ja tooniks beež. Kasuta looduslikke materjale, värve ja too tuppa taimed – need aitavad luua rahuliku maalähedase meeleolu.


Kuigi praegu on veel veidi vara, siis valmistu suvel heinakõrte korjamiseks, kõrrelised saavad sellel aastal eriti populaarseks ja ei vaja ka eriti suurt hoolitsust.


Siit leiad nopped sisustuselementidest, mis on kevadel eriti trendikad. Too kevad tuppa soodsalt ja kerge vaevaga!


1. Vaip Bombay
Vaip sisustuselemendina võib ruumi väljanägemist muuta märkimisväärselt. Suured vaibad katavad pea kolmandiku põrandast ning vaipa vahetades võib tekkida mulje justkui terve põrand oleks värksendust saanud.

Lase vanal vaibal puhata ning too kevadeks tuppa naturaalsest džuudikiust kootud vaip.


2. Rotangtool Celta
Rotangist punutud mööbel ei pea ilmtilgimata täitma kohta vaid aias või rõdul. See sobib hästi ka tuppa ning aitab praegusel ajal, kus soojamaa reis ilmselt veel niipea ei paista, luua mõnusat vahemereäärset meeleolu.


3. Metallist latern Nice
Latern, mida võid kasutada ka lihtsa dekoratsioonina, ärkab tõeliselt ellu siis kui õhtukumas selle sees küünal vaikselt leegib. Tõeline suveromantika!


4. Dekoratiivpadi
Dekoratiivpatju pole kunagi liiga palju. Need on ilmselt üks kergemaid viise toa üldmulje muutmiseks. Vaheta välja padjad või nende katted ning jälle oled kodu veidi värskendanud. Kevadel sobivad hästi rohelised, kollased, beežid ja beežid toonid.


5. Dekoratiivkuju Pardid
Ära karda eksperimenteerida erinevate kujukeste või dekoratsioonidega. Need annavad ruumile isikupära ning muudavad selle hubasemaks.

Vahvad bambusest pardikujud sobivad paigutamiseks nii siseruumidesse kui ka välitingimustesse.


6. Lillemotiivid
Looduslikud lille- ja loomamotiivid puhuvad interjöörile elu sisse. Mustriline tapeet või dekoratiivelemendid aitavad kevadist meeleolu hoida aastaringselt.


7. Dekoratiivredel Teak
Ideaalne sisustuselement, mis on ühel ajal nii praktiline kui ka äärmiselt efektne. Redel, mis sobib hästi vannitoas rätikute või esikus sallide riputamisek. Pane kasvõi kööki – silmapaistev on ta igatahes.


8. Tiikpuust pink Barcelona
Naturaalne tiikpuidust pink terrassile, sauna, esikusse või vannituppa. Taaskasutatud puidust valmistatud pink ei nõua kuigi palju - paiguta just sinna, kuhu Sinule sobib.

Tutvu kogu sisustuselementide valikuga SIIN

Sisestatud: 24.04.2020

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

sisustusideid söögituppa

sisustusideid söögituppa

Kuigi eraldiseisev tuba söögilauale ja toolidele ei ole tänapäeval enam igas majapidamises tavapärane, on siiski paljudes kodudes ühine einestamisala endiselt olemas. See on tavaliselt paigutatud kööki või avatud planeeringuga elutuppa.

Kui 2020 aasta alguses oli koduse söögitoa peamine roll pere ühine einestamine ja külaliste võõrustamine meeldivaks ja meeldejäävaks muuta, siis aastal 2021 on söögituba saanud ka paljudele peredele saanud kontoriks või klassiruumiks. Nüüd, kus söögitoa seinast on saanud taust videokõnedele ja kohtumistele, kas oled ehk märganud, et ruum vajaks veidi värskendust?

Selleks oleme kokku pannud 2021 aasta trendid söögitoa sisustamisel, mis ei keskendu ainult esteetilisele ilule vaid on samal ajal ka hubane ja funktsionaalne.

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

KODUKONTORI MÖÖBEL - KIIRELT JA SOODSALT!

Koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast riigis on suunatud paljud töötajad kodukontoritesse ja õpilased distantsõppele. Kuigi mõne inimese jaoks on see juba harjumuspärane, siis mitmed on leidnud end täiesti uuest olukorrast.

Need, kellel on juba eraldi tuba või nurgake kontorimööbli jaoks olemas, on muretud. Küll aga teistel võib ootamatu kodukontori üles seadmine osutuda üpris keeruliseks. Esimesed päevad pendeldad muretult diivani, köögilaua ja voodi vahel. Vahelduseks on nii täitsa tore, kuid lõpuks väsib selg pidevast küürutamisest ning tekib vajadus korraliku istumisasendi järele.

Valgustemperatuuri olulisus

Valgustemperatuuri olulisus

Suure tõenäosusega loevad paljud inimesed antud artiklit siseruumis, kus valgust annab tehislik valgusallikas. Moodsa aja inimene veedab suure osa ajast kinnises siseruumis ja puutub päeva jooksul kokku erinevate valgusallikatega. Tänu tehislikule valgusele on inimesel palju võimalusi juurde tekkinud aga samas on see ka segadusse ajanud organismi, mis on tuhandete aastate jooksul arenenud reageerima muutlikule valgusele. Seda valgusele reageerivat masinavärki saab nimetada bioloogiliseks kellaks, mis on olemas enamus elusorganismidel.

vaata kõiki