Artiklid ja uudised

ARRITALI KÖÖGIMÖÖBEL – ITAALIA DISAINMÖÖBLI SUUNALOOJA

Tänapäeva tellijale on seatud keeruline ülesanne, sest turul pakutav köögimööbli valik on väga lai. Arritali ei peaks valima inimene, kes otsib endale köögikappe. See mööbel sobib kodudesse, kus köök ei ole lihtsalt funktsionaalne toidu valmistamise koht. Köök on koht, kus avanevad meeled, sünnib suhtlus ja algab elu ise.

Ilmselt suudab iga inimene meenutada hetke minevikust, kus jäime äkitselt seisma millegi nii kauni ja täiusliku ees, et see võttis lausa hinge kinni.
“Minul juhtus see umbes seitse aastat tagasi Milano iSaloni’l, kui esmakordselt kohtusin Arritali Itaalia köökidega,” – tõdeb Aleksander Gansen, Palazzo Interiors kaasasutaja.

“Ma isegi ei oska selgitada mis see täpselt oli mis meie pilku köitis ja sundis lähemalt uudistama. Ilmselt kogu tervik. Põhiline on aga, et täna, seitse aastat hiljem oleme taas Arritaliga kohtunud, ja sel korral juba kauaks.” – jätkab Aleksander.

2012-2013. aastatel avastasid mitmed Palazzo kliendid Arrital Cucine köökide võlu ja stiilipuhtuse. Siis aga tuli vahele umbes viis aastat kestnud paus, mil tootja ei pööranud oma pilku Eesti poole. Ent juba 2018. aastal Milano mööbli- ja disainimessil suundusid Palazzo disainerid meelekindlalt Arritali messiboksi ja nõudsid randevuud müügijuhiga. “Ligi aasta kestnud läbirääkimiste tulemusena suutsime tõestada, et oleme selle kaubamärgi väärilised. Nüüd pakume uhkusega Palazzo klientidele selle väga erilise tootja disainmööblit,” – teatab Airita Aim, Palazzo Interiorsi juht ja mainekas sisearhitekt.


Mis teeb Arritalist Arritali?
Mis teeb ühest mööbliesemest taiese? Mis teeb ühest tootjast kunstniku? Miks juba 1979. aastast võidab Arrital pea igal aastal tunnustatud rahvusvahelisi disainiauhindu?

Vastamaks nendele küsimustele, peame pöörama oma pilgu ajalukku ja andma au väga erilisele kooslusele. Nimelt suutsid ettevõtte asutajad esimesest päevast ehitada oma eriala parimate oskustööliste meeskonna kes naudib tõeliselt võimalust olla loov ning teha koostööd Itaalia kuulsaimate arhitektidega ─ koos luuakse Arritali kollektsioonide disain.

Arritali juhtide visioon, usaldus ning kaasaegne “flat”-juhtimine on aidanud kuluefektiivselt luua erakordseid kompositsioone. Arritali insenerid arendavad ja rakendavad oma kollektsioonides väga erilisi lahendusi mööbli korpuste, uste ning aksessuaaride valmistamisel. Tähelepanu pööratakse igale detailile. Alati peetakse silmas kasutaja mugavust, kuid iialgi ei tehta kompromisse suurepärase disaini ja ergonoomika osas.





Arritali viimistluste valik on nii lai ja rikkalik, et sealt leiab endale sobiva kompositsiooni ka kõige nõudlikuma maitsega kodu omanik või sisearhitekt.

Nii elegantselt ja efektselt viimistletud vanutatud puidust fassaade ei ole me leidnud ühegi teise tootja portfooliost. Eriti tuleb silmas pidada uste konstruktsiooni, kus täispuidust plaat on kinnitatud kerge ja vastupidava alumiiniumist raami külge, mis moodustab väga mugava ja käepärase “näpud taha” käepidemeta lahenduse.


Materjalid
Enamikel mööblivalmistajatel tulevad trendikad materjalid valikusse mitmeaastase viitega. Arrital on teerajaja mööbli disainis. Materjalide rikkalikus valikus on Fenix, metallic, Frosted Glas (matistatud värviline klaas), kirgas klaas, Gres keraamilised fassaadid, matt värv ja kõrgläige, puit, laminaadid, struktuurne melamiin, supermatt melamiin, oksüdeeritud värv ning Corian komposiit fassaadid.



Muljetavaldavalt lai klaaside valik annab sisearhitektile võimaluse kujundada maast laeni vitriinkappe, mis lisavad igale ruumile väärikust, stiili, klassi.


Sisestatud: 18.05.2020

PALAZZO INTERIORS

Tel:
442 3050, 564 0851
Aadress:
Papiniidu 58, Pärnu, Pärnumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Palazzo Interiorsi poolt pakutavad lauad on isikupärased ja funktsionaalsed

Palazzo Interiorsi poolt pakutavad lauad on isikupärased ja funktsionaalsed

Klassikaline kontori nine-to-five tööpäev on pandeemiaga, ning tegelikult juba veidi enne seda,
saanud suurele osale inimestest minevikuks. Töö tegemiseks on vaja lihtsalt arvutit,
internetiühendust ja mugavat ning kodust keskkonda. Ent tegelikult tuleks tähelepanu pöörata ka
töötegemise ergonoomikale, sest päevad läbi kodus kott-toolis lössutada või diivanil kõhutada ju ei
jaksa, keha jääb kangeks. Seega on ühele kodust töötavale inimesele väga oluliseks mööbliesemeks
saanud sobiv töölaud. Palazzo Interiors poolt pakutavad lauad on lisaks isikupärasusele ka üdini
funktsionaalsed.

vaata kõiki