Artiklid ja uudised

Lai valik uusi kardinaid SIKSAK-is

Kodule uut ja värsket ilmet anda, eriti kevadel ja suvel on lihtsam viis seda teha uute õhuliste tüllkardinatega, ilma et paksemaid külgkardinaid peaks vahetama. Või hoopis pimendavate külgkardinatega, et kuum päike ka soojal suvehommikul magamist ei segaks.

 Allikas: www.siksak.ee

Allikas: www.siksak.ee

SIKSAK'i kardinavalikusse lisandus palju uusi tüllkardinaid ja erinevaid toone pimendavaid kardinaid igale maitsele.

Tüllkardinaid saab valida nii lihtsa valge , liblikate, lindude, erinevate lillede kui ka pitsi ja lainelise mustri vahel. On väga õhukest ja läbipaistvat tülli kui ka tihedamat, mis varjab küll tänavalt vaadates tuba, aga laseb valguse hästi läbi ning kanga muster jääb ilusti akent kaunistama.

Kogu SIKSAK-i kardinavalikut vaata SIIN

 Allikas: www.siksak.ee

Allikas: www.siksak.ee

Kardinate tellimine SIKSAK kodulehel on väga lihtne. Tellimiseks pole tarvis teha muud, kui sobiv kardin välja valida, oma akna või kardinapuu mõõdud võtta ning valida kodulehel mõõtudest lähim. Kui sulle sobivat kõrgust päris täpset ei ole, siis kirjuta märkuste lahtrisse ostukorvis soovitud kardina täpne mõõt ja me õmbleme kardinad just sulle sobivas kõrguses.

Soovi korral saadame posti teel ka tasuta kanganäidise, et materjalist täpne ettekujutus saada.

Kuidas täpsemalt kardina mõõte võtta ja juhised kardina tellimiseks leiad SIIN

Kui sa ei leia kodulehelt endale sobivas mõõdus kardinat või soovid lihtsalt nõu küsida , siis alati võib küsida hinnapakkumist , kirjutades meile aadressile info@siksak.ee või Facebooki Siksak Sisustustekstiilid .

Kardinad õmbleme üldjuhul valmis kuni 5 tööpäevaga ja soovi korral saadame postiga pakiautomaati või kulleriga üle Eesti. Tellimustele alates 50 EUR on saatmine pakiautomaati tasuta.

Vali oma lemmik välja , telli kardinad lihtsalt kodulehelt ja nädala pärast saad uut ilusat tulemust imetleda juba enda akna ees.

Traageldaja OÜ
Tel: +372 515 0686
info@siksak.ee
www.siksak.ee/
Facebook

Sisestatud: 06.08.2020

Traageldaja OÜ / SIKSAK veebipood

Tel:
487 4720, 515 0686
Aadress:
Viljandi mnt 17, Käru, Järvamaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki