Artiklid ja uudised

Kuidas sisustada trendikas lastetuba väiksema eelarvega?

Tänapäevased sisustustrendid võimaldavad meil muuta oma pere pesamunade tuba võimalikult praktiliseks ja stiilseks. Küll aga võib lastetoa mööbel olla kulukas, millega tuleb just arvestada kasvava lapse puhul, kes erinevatest interjööri stiilidest üsna peagi välja kasvab. Siin on paar nippi, kuidas sisustada lastetuba ilma palju raha kulutamata.


Tutvu erinevate trendidega

Lastetoa disaini mõjutab kindlasti see, kui vana laps on ning kas laps on poiss või tüdruk. Lisaks peaksid kindlasti tähelepanu pöörama ka sellele, millised trendid on hetkel teemas ning millised trendid on aegumatud. Praegu on kõige levinum kaasaegne stiil, mille põhilisteks tunnusjoonteks on minimalism ja pastelsed värvid.
See suudab muuta ruumi visuaalselt avaramaks ning väikeste detailide tõttu hoiad ka raha kokku. Lisaks muudab kindla stiiliga lastetoa mööbel ka valimise kergemaks ja lihtsamaks.

Planeeri ruumikasutus ja pisidetailid

Tihtipeale lähevad inimesed koheselt poodi sisustust ostma ning ostavad mööblit, mida nad arvavad, et võiks sobida. Küll aga võib sel puhul juhtuda, et ostetakse mööbel, mis omavahel kokku ei sobi ning seejärel ei jääda lõpptulemusega rahule. Võib ka juhtuda seda, et ostetakse asju rohkem, mispärast võib minna raha rohkem, kui esialgu plaanitud. Seepärast on oluline enne ostlemist mõelda läbi ruumikasutus ehk kuidas sätiksid mööblid ning muud pisidetailid, et ruumi kujundus oleks ühtne ja kena.

Ostle veebipoodides

Tänapäeval on veebipoodides ostlemine muutunud aina enam populaarsemaks ning isegi eelistatumaks kui füüsiliste poodide külastamine. See võimalus aitab meil hoida kokku nii oma aega kui ka raha - nimelt on veebipoodides sageli erinevad sooduskampaaniad ja pakkumised, mis võimaldavad säästa suurelt. Kuigi soovivad paljud inimesed siiski näha mööblit oma silmaga, pakuvad mitmed e-poed siiski reaalseid videosi ja pilte koos mõõtude ja muude detailidega. Kusjuures on üks hea nipp leida endale meelepärane sisustus poest, kuid osta see veebipoest - see nutikas nipp aitab säästa rahaliselt palju. Lisaks on alati võimalus mittesobiv kaup poodi tagastada või ümber vahetada.

Eelista praktilist ja mitmefunktsionaalset mööblit

Kui soovid raha kokku hoida, tuleks mõelda praktiliselt. See tähendab seda, et võiksid eelistada mööblit ja muud sisustust, mis toovad tuppa funktsionaalsust. Näiteks soetades narivoodi koos riiuliga, kirjutuslaud kapiga, tavapärase voodi asemel voodi koos kapiga, toolide asemel tumbasid asjade hoiustamiseks ja muid sarnaseid kombosi, on võimalik säästa palju. Sageli on ka mööblikomplektid soodsamad, kui osta mitu asja eraldi. Lisaks suudavad komplektid luua ruumis ühtse interjööri ning seda just trendikas võtmes. Kindlasti võiksid vältida ka nende toodete ostu, mida Sul või Sinu lapsel tegelikkuses vaja ei lähe.

Ära vali mööblit vanuse järgi

Kui soovid tuba trendikalt kujundada võimalikult soodsalt, ei tasu lähtuda lapse vanusest. Esialgu võivad küll autod ja printsessid Sinu lapsele rõõmu valmistada, kuid üsna peagi kasvavad nad sellest välja, mis tähendab omakorda ka seda, et tuba vajab uuenduskuuri. Seetõttu eelista mööblit, mis oleks eelkõige tagasihoidlikes disainides - Tagasihoidlikud ning heledad värvid on ka kaasaja põhiline trend. Isikupära loomiseks kasuta pisidetaile nagu voodipesu, mänguasjad, aksessuaarid jne. Samamoodi võiksid mõelda ka lastevoodi peale - lapsed kasvavad üsna ruttu lastevooditest välja, mispärast tasub leida valik, mis peaks vastu aastaid.

Ostle sooduskampaaniate ajal

Kui soovid soetada trendikat mööblit, tasub silm peal hoida just hooaegade lõppudel, kus mööblipoed hakkavad pakkuma soodushindu, et vanast kaubast vabaneda. Nii saad soetada kaasaegsed trendikad kaubad poole võrra soodsamalt! Kindlasti peaksid arvestama veel sellega, et kuigi on allahindluste perioodide lõpus soodushinnad veelgi suuremad, on ka valik palju väiksem. Seepärast ei pruugi Sa endale võib-olla kõige meelepärasemat valikut leida või võid leida just ideaalse mööblitüki koos äärmiselt soodsa hinnaga.

Kasuta personaalseid pakkumisi

Kui soovid osta mööblit poest, lase endale kindlasti vormistada kliendikaart. Erinevad püsikliendipakkumised võimaldavad säästa veelgi rohkem just hetkeliste trendide pealt. Lisaks hoia silm peal ka oma e-kirjadel, kuhu erinevad veebipood aeg-ajalt poetavad sinna mõne sooduskoodi - seda aga siis, kui oled poe uudiskirjade listiga liitunud. Need personaalsed pakkumised annavad Sulle võimaluse valida valikust hooaja parimaid trende veelgi soodsamalt.

Sisestatud: 26.10.2020

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

vaata kõiki