Artiklid ja uudised

Funktsionaalne kodukontor


Kodukontoril on tänasel päeval eriti oluline roll, seetõttu on tähtis,et see ruum oleks lisaks funktsionaalsusele ka mugav ja pakuks vaimule ja meelele rõõmu. Kodus on kontori nurk üsna tihti magamis- või elutoa osa. Põnev seinakate aitab lihtsalt ühendada erinevad ruumi osad tervikuks ja panna elama muidu kõledana mõjuva nurga.

Siin mõningad ideed, missuguseid värvitoone ja mustreid võiks ruumis, kus ka kontorinurk asub, kasutada:


KOLLANE on suurepärane valik, sest see on eelkõige teadmiste ja õppimise värv, mis aitab tähelepanelik olla, kuulda, näha ja omandada. Kollane aktiveerib aju toimingut ja loogilist mõtlemist. Kollane tugevdab närvisüsteemi ja lisab stressi talumisvõimet ning eneseusaldust, lisaks tugevdab kollane toon mälu ja otsustusvõimet.
Siit lingilt leiad palju toredaid kollaseid seinakatteid.


ROHELINE annab suurepärase võimaluse tuua ruumi loodust. Rohelised taimemustrilised seinakatted loovad rahustava ja tasakaalustava miljöö, lummav loodusvaatega seinakate annab ruumile sügavust ja rahustab igatsevat hinge. Suured massiivsed lehemustrid loovad ruumile sügavust andva efekti, parem lõbus loodustemaatiline džungel kui tühi valge sein!
Roheline parandab loovust ja keskendumisvõimet ning võib aidata ka kiiremini terveneda.
Siit lingilt leiad palju toredaid rohelisi seinakatteid.


HALL on suurepärane taustatoon aidates interjööris vaos hoida, rahustada julgemaid värvivalikuid, mõjudes asjalikult ja korralekutsuvalt. Hall on justkui kindel kalju looduses, millest õhkab rahu. Halli iseloomustab ajatus, milles võib viibida lastes end kanda mõtisklustel ilma värvide möllu ja adrenaliinita. Betoonseina või marmorit imiteeriv seinakate annab selleks suurepärase võimaluse.
Siit lingilt leiad palju toredaid hallides toonides seinakatteid.


SINISES öeldakse kasvavat loovuse jõud ja inspiratsioon. Sinises on iseseisvust ja üksinda tegutsemist, teadus, kunst ja leiutised liiguvad siniste võngetega. On kasulik tuua sinise loovaid energiaid ruumidesse, kus lauldakse, mängitakse, maalitakse, kirjutatakse või tegeldakse käsitööga.
Siit lingilt leiad palju toredaid siniseid seinakatteid.


VALGE on sarnaselt hallile eelkõige hea taustatoon. Ent lihtsalt valgega värvitud sein mõjub igavalt, seevastu valgevarjundilised valgust peegeldava napi mustriga tapeedid loovad avara, elava ja helge õhustiku.
Siit lingilt leiad palju toredaid valgeid seinakatteid.

TapeediStuudio
Facebook
www.tapeedid.ee

Sisestatud: 17.02.2021

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki