Artiklid ja uudised

Rõõmsalt värsked tapeedid Tapeedistuudios

Anna kodule tervendav vitamiinisüst päikeselise julge kollasega, eriti lihtne on seda teha rõõmsalt värskete tapeetidega.


Olles selle aasta üks trenditoon on kollane tulnud, et avardada ja valgustada hämaraid nurki. Kollase värvienergia sisendab optimismi, reipust, julgust, uudishimu, iseteadlikkust ja valgustumist. Olles teadmiste ja õppimise värv, mis aitab tähelepanelik olla, kuulda, näha ja omandada aktiveerides aju toimingut ja loogilist mõtlemist, sobib kollane suurepäraselt kodukontorisse ja on hea toon mängu- ja õppimisruumides. Reipust ja elurõõmu, ka söögiisu tõstev sidrunitoon passib hästi kööki ja söögituppa, samuti kui elutuppa.


Kollane on suurepärane kaaslane külmadele sinistele ja hallidele toonidele. Kollane võib ka olla üksik ere värvilaik mõne detaili, eseme või aktsentseina näol muidu neutraaltoonides, näiteks halliga kujundatud interjööris. Kollane loob valgust kitsastesse ja pimedatesse ruumidesse. Helekollastes toonides tapeedid näivad esemeid ja pindu tõstvatena ja kergemaks muutvatena ning toovad ruumi heledust, soojust ja avarust. Kollane seostub eelkõige päikese, soojuse, lootuse ja rõõmuga. Parajas annuses kollast säravate, julgete värvilaikudena tõstab tuju, mõjub vitamiinisüstina ja justkui ravib ning paneb elama morniks tõmbunud halli ja igavleva valge interjööri.

Siit leiad ideid kollaste tapeetidega ruumi elavdamiseks ja siit leiad palju toredaid kollastes toonides seinakatteid

TapeediStuudio
Facebook
www.tapeedid.ee

Sisestatud: 21.04.2021

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki