Artiklid ja uudised

Suvekodu romantika tapeedimustrites

Salvesta suvesoojus seintesse ka sügis-talviseks halliks ajaks, et suvemaagiat jätkuks iga ilmaga, ka siis kui lehed kolletuma hakkavad ja hall härmatis katab maad. Tapeet on lihtsaim moodus ruumi energeetiliseks uuenduskuuriks. Need kevad-suvisest värskusest, elujõust ja -rõõmust pakatavad tapeedimustrid ja -värvid aitavad lihtsalt sinu ruumi uueks muuta.




Päikseline rõõm ja energia avaldub eriti hästi kollasetoonilistes tapeetides. Kollane seostub eelkõige päikese, soojuse, lootuse ja rõõmuga. Parajas annuses kollast säravate, julgete värvilaikudena tõstab tuju, mõjub vitamiinisüstina ja justkui ravib ning paneb elama morniks tõmbunud halli ja igavleva valge interjööri. Kui kollasele lisada külluslikud puuviljamustrid, võimendab see heaolu tunnet veelgi.


Roosatoonilised seinakatted loovad armastust, hoolivust ja turvatunnet.
Rohelisetoonilised tapeedimustrid pakuvad looduse ravivat rahu kõige otsesemal moel.


Klassikalised lillemustrilised tapeedid on olnud alati asjakohased looduslähedases maakodus, suvilas ja romantilises linnakodus, luues armsa ja helge interjööri. Jahedamat värvigammat hindavale on imeilusaid naturaalvalgetel taustadel siniseid mustreid. Romantilise hõnguga kodu juurde sobivad ideaalselt ka aasa- ja heinamaa-mustrid, umrohuteemalised ja botaanilise mustriga tapeedid.


Külluslikku silmailu pakuvad hommikumaade chinoiserie-mustrid, mis mõjuvad justkui peene käsitöömaalinguna. Tapeedimustrites see nii ongi, sest luksusliku maiguga linnu-oksa-teemalised chinoiserie mustrid ongi käsitsi maalitud ning oma kaunis voolavuses lisavad interjöörile kuninglikkust.

Rotangmööbliga sisustatud verandale või suvilatuppa sobituvad hästi ka naturaalsest kiust rootapeedid, mis võimendavad trendikat rotangi- ja bohostiili.


Kes siiski mustreid liiga jõuliseks peab, võib kasutada valgemustrilisi tapeete, kus matid ja valgust peegeldavad pinnad vahelduvad, luues elava tausta loomuliku avardava ruumi näol.

Suvesoojad tapeedid leiad SIIT

www.facebook.com/tapeedistuudio
www.tapeedid.ee

Sisestatud: 20.06.2023

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki