Artiklid ja uudised

Miks on suvi parim aeg renoveerimis- ja sisustusprojektide teostamiseks

Suvi on suurepärane aeg renoveerimis- ja sisustusprojektide teostamiseks. Miks suve peetakse sageli nende tegevuste jaoks ideaalseks hooajaks?

Sellel on hulk põhjuseid:
Pikem päevavalgus: suvepäevad on pikemad, mis annab rohkem päevavalgust, et oma projektidega tegeleda. See võimaldab ühe päeva jooksul rohkem asju ära teha ja kiiremini edasi liikuda.


Soodsad ilmastikutingimused: suvel on ilus ilm, kus temperatuur on leebem ja vihma tõenäosus väiksem. See lihtsustab töötamist õues, akende avamist ventilatsiooniks ja projektide lõpuleviimist. Kõike, mis hõlmavad värvimist või materjalide kuivatamist.

Fusion mineraalvärvid on saadaval meie kodulehel Allikas: muster.ee

Fusion mineraalvärvid on saadaval meie kodulehel Allikas: muster.ee

Välitingimustes tehtavad projektid: suvi sobib ideaalselt selliste välitingimustes tehtavate tööde jaoks, nagu mööbli värvimine või haljastus, aiandus. Soojad ilmad võimaldavad teil õues mugavalt tööd teha ja hiljem nautida oma õuekodus tulemust.

Mustris lai valik aiasisustuselemente

Mustris lai valik aiasisustuselemente


Paindlikkus ajakava koostamisel: paljud inimesed võtavad suvel puhkust või töövaba aega, mis võib anda teile suurema vabaduse, et keskenduda oma renoveerimis- või sisustusprojektidele. Teil võib olla rohkem aega, et pühenduda kodu vuntsimisele.

Hooajaline müük ja allahindlused: suvi on tihti aeg, mil paljud poed pakuvad allahindlusi. On nutikas kasutada neid hooajalisi pakkumisi, et säästa raha ja mahtuda oma eelarvesse. Mustris on paljud tooted praegu väga „magusate hindadega“.


Ärge unustage oma projekte aegsasti ette planeerida, koostage realistlik ajakava ja arvestage tarneaegadega. Konsulteerige oma ala spetsialistidega kelle abi võib teil vaja minna. Mustris saate professionaalse sisekujundaja konsultatsioonile ennast kirja panna. Kasutage suvekuud ära, et muuta oma eluruumid ning luua värske, äge ja originaalne atmosfäär oma kodus.

Sisekujundajale aega saate broneerida www.muster.ee

Sisekujundajale aega saate broneerida www.muster.ee

Sisestatud: 23.07.2023

Muster Sisustussalong

Tel:
679 1746 ,679 1742
Aadress:
Pärnu mnt 139A, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Aastal 2024 on sisekujunduses trendiks keskkonnasõbralikkus, minimalism, erksad värvid ja stiilide segunemine. See tähendab mitte ainult inimese loodusläheduse võimendamist, vaid ka keskkonna austamist ning turvalise ja praktilise elukoha loomist. Seetõttu keskendutakse looduslike või uuenduslike tehismaterjalide kasutamisele, mis kestavad aastaid, looduslikule värvipaletile ja mugavale valgustusele. Kõige populaarsemad materjalid on järgmised: puit, betoon, metall, looduslik kivi, ja naturaalsed seinakatematerjalid, samuti autentsed seinamaalingud või nende oskuslik imitatsioon.

Väliköök on õueala süda

Väliköök on õueala süda

Kas kaalute avatud terassi või varjualuse puhkeala vahel? Meie kliimas on vihma võimalus peaaegu iga päev. Suvel on Eestis keskmiselt 25 selget päeva. Seega parem on omada katusealust grillimisala. See, kas saate päeval päikest võtta või mitte, on suur küsimärk kuid grillimist ei tohiks takistada ükski vihmahoog. Grillmaja ei pea olema köetav, kuid parem võimalus oleks õhukindlad seinad ja aknad kui lihtsalt markiis.

Kõigil on teada, et köök on kodu süda. Suvel veedame palju aega väljas ning ka õuealal peab olema oma süda.

vaata kõiki