Artiklid ja uudised

Tere tulemast Top Grade Silki

Oleme uus ja põnev bränd, mis pakub luksuslikku 100% naturaalsest Mulberry siidist voodipesu, padjapüüre, siidimaske, ööriided, hommikumantlid, valikus veel siidist juuksekumme erinevates värvitoonides ning luksuslikke kingituste komplekte, mis sobivad ideaalselt nii endale kui ka lähedastele.


Meie eesmärk on pakkuda Teile parimat kvaliteeti ja unustamatut kogemust. Te hakkate siidi armastama. Meie tooted on valmistatud 100% naturaalsest esmaklassilisest ja parimast, 6A klassi Mooruspuu siidist ehk Mulberry siidist. Mulberry siid on kõige parema kvaliteediga siid, millel on ilus läige, pehme ja näeb väga luksuslik välja.

Siid on looduslikult hingav materjal, mis aitab Teil magada mugavalt ja ärgata värskena. Siidi unikaalsed omadused reguleerivad temperatuuri, hoides Teid jahedana suvel ja soojendades talvel.


Meie siidimaskid on loodud selleks, et anda Teile rahulik ja lõõgastav uni ning ärgata puhanuna. Need on ideaalsed ka reisimiseks või igapäevaseks kasutamiseks, hoides Teie näonahka niisutatuna ja säravana.

Top Grade Silki brändi eesmärk on muuta Teie unistuste uneelu reaalsuseks. Meie tootevalikus leidub erinevaid värve ja valikuid. Valige meie laiast valikust endale sobivad tooted.

Liituge meiega, et avastada siidimaailma võlusid ja nautida luksuslikku kvaliteeti. Top Grade Silki tooted on suurepärased kingitused iseendale või lähedastele, kes hindavad luksust ja mugavust.

KINGITUS! Meil on igale tellijale ka üllatus, tellides toote saate kaasa ka kingituse lavendli lõhnakotikese. Tutvu meie valikuga ja telli juba täna

TOP GRADE SILK SÜNNILUGU

Mina Ingrid Kuuli olen töötanud sisearhitektina juba 16 aastat. Kujundanud hulgaliselt eramuid, kortereid, Spa -id, kohvikuid, restorani, lasteaeda, bürooruuume jne. Teinud hulgalislet ka sisekujundusalaseid konsultatsioone. Armastan oma tööd ja jätkan. Kuid tundsin, et soovin midagi veel enamat. Minu kirg on siid. Olles sisearhitekt kogen tihti, et kujunduse juurde kuulub ka hästi valitud voodipesu. Nii sai alguse minu teekond siidimaailma. Tänaseks on loodud TOP GRADE SILK, kus soovin pakkuda e-poes luksusliku ja kvaliteetset Mulberry siidist tooteid. Kindlasti ei unusta ka meespoolt.

ME ARMASTAME SIIDI

Sisestatud: 20.08.2023

Design 4 You

Tel:
5565 4013
Aadress:
Tammneeme tee 18a, Tammneeme küla, Viimsi vald, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.