Artiklid ja uudised

Decorni uued valgustuste trendid

Viimastel aastatel on valgustusele siseruumides pööratud erilist tähelepanu. Tänapäeval on oluline mitte ainult ruumide avarus ning aknad, mis lasevad sisse piisavalt palju valgust, vaid ka kunstlik valgustus majades ning korterites, milleta ei saa. Eriti praegu, kui päevad muutuvad lühemaks ning lambid ja põrandavalgustid leiavad aina sagedamat kasutust. Just sügisel on õige aeg mõelda, millised valgustid on moes ja sellest, kuidas muuta oma kodu veelgi hubasemaks.


Üks peamisi trende valgustite maailmas on ebatavalise kujuga ning ebastandartse värviga toodete valik.
Need muudavad interjööri erksamaks ja väljendusrikkamaks. Selliseid valgusteid hakati kasutama mõni aasta tagasi, kui interjööris kinnistus minimalistliksuund. Neutraalsetele ruumidele andsid sellised valgustid särtsaka aktsendi, mis lisas sisekujundusele tervisklikkust.

Praegu on populaarsuse tipus järgmised valgustid:
futuristliku kujuga rippvalgusti, futuristliku kujuga põrandavalgusti
rotangviimistlusega plafoonid
kerakujuliste plafoonidega lühtrid
geomeetrilised vormid
• valgustid, milles on kasutatud naturaalseid materjale, selliseid nagu puu, bambus ja kivi



 Allikas: decorn.ee

Allikas: decorn.ee

 Allikas: decorn.ee

Allikas: decorn.ee

Samuti sooviks pöörata teie tähelepanu välisvalgustusele. Kui paljud majad on väga pilgupüüdvad päevasel ajal, kuid muutuvad täiesti märkamatuks pimeduse saabumisel? Aga just tänavavalgustus võimaldab hoonel või maastikul särada eriti kaunilt hoopis uues valguses.
Tänavavalgustus võimaldab hoonel või maastikul särada eriti kaunilt hoopis uues valguses. Oleme valmis tutvustama teile välisvalgustuse uusimaid lahendusi



Selliselt on 2024. aasta trend valgustuses mitte pelgalt valgusallikas, vaid ka kunst, mis suudab transformeerida ruume ning luua enda ümber unikaalse atmosfääri. Tehnoloogiliste uuenduste ja disainerliku originaalsuse kombinatsioon muudab valgustid kaasaegse kodu oluliseks osaks. Ärge jätke võimalust rakendada neid trende oma sisekujunduses ning nautida uut mugavuse ja stiili taset oma kodus.

Sisestatud: 13.11.2023

Decorn Kodusisustus

Tel:
5805 1470
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.