Artiklid ja uudised

Lahtikäiv tugitool - tark valik külaliskorterisse kui ka koju

Lahtikäiv diivan on äärmiselt populaarne mööbliese. Mis on aga lahtikäiv tugitool ja miks tasuks seda üldse endale osta? Lugedes edasi saad täpsemalt teada, mis peitub selle nutika ja ruumisäästliku mööblieseme taga ning millistel juhtudel tasub kaaluda selle ostmist.


Mis on lahtikäiv tugitool?
Lahtikäiv tugitool on kui diivanvoodi. Erinevus seisneb disainis ja suuruses, sest tugitool, mille saab lahti võtta, on väiksem kui mõni lahtikäiv diivan. Põhiolemus on aga sama ja tänu sellele tugitoolile on võimalik juurde tekitada lisaase külaliste võõrustamiseks. Lahtikäivaks tugitooliks võib pidada ka recliner tugitooli, millel on mitmeid mugavaid lahendusi selleks, et muuta teleri vaatamine või raamatu lugemine äärmiselt mugavaks. Kõik, kes on näinud Ameerika seriaali “Sõbrad”, teavad kindlasti, miks just seda tüüpi tugitool on paljude lemmikuks.

Miks osta lahtikäiv tugitool?
Selgitame lahti, mis on sellise tugitooli eelisteks ja millistel juhtudel võiksid selle ostu kaaluda.
- Lahtikäiv tugitool asendab klassikalist tugitooli. On väike ja kompaktne.
- Lisaks istumiskohale, mida tugitool pakub, saab selle avada siis, kui võõrustad külalisi. Arvestada tuleb aga sellega, et see sobib ühele inimesele magamiseks.
- Lahtikäiva tugitooliga saad muuta kodused filmiõhtud veelgi mugavamaks. Tee tugitool lahti, haara kauss popcorni ja meelepärane jook ning siruta jalad pikalt tugitoolile välja.
- Lahtikäivad tugitoolid sobivad nii elutuppa, külalistetuppa aga ka külaliskorterisse, et saaksid pakkuda rohkem magamiskohtasid.

Osta lahtikäiv tugitool siis, kui:
- Oled sisustamas külalis- või üürikorterit, kuhu diivanvoodi ei mahu.
- Otsid ruumisäätlikku lahendust, mis tekitab juurde lisa magamiskoha kodus ja sobib kokku elutoa mööbliga.
- Oled sisustamas eraldiseisvat külalistetuba: lisa voodile lisaks ka lahtikäiv tugitool, et saaksid võõrustada korraga vähemalt 3- liikmelist pere.

Kuidas ja kust valida lahtikäiv tugitool?
Kaup24 ja Hansapost on suurepärased e-poed, kust hankida kõik vajalik oma kodu jaoks. E-poodide suur lahtikäivate tugitoolide ja recliner toolide valik annab võimaluse kõikidele inimestel leida midagi, mida on otsima tuldud. Nii head hinnad kui ka suur disainivalik ei jäta mitte kedagi külmaks.

Valikut tehes arvestada interjööri ja kõikide teiste mööbliesemetega. Lahtikäiv tugitool võiks olla disaini poolest sarnane kõigele muule, mis juba toas asetseb. Samuti peaks värvitoon istuma harmooniliselt kogu toaga. Kui valid lihtsa disainiga tugitooli, saad selle väljanägemist ise kujundada, asetades sellele padjad ja pleedid nii, et see sobib kokku kogu sinu elutoa või hoopiski külalistetoaga.

Sisestatud: 02.01.2024

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

vaata kõiki