Artiklid ja uudised

Esimesed kevadmärgid juba näitavad end ja Home&You -sse saabub iganädalaselt uusi värskeid sisustustooteid.

Leidke sisemine rahu "Slow Ritualsi" kollektsiooniga, mis on inspireeritud väikestest igapäevastest rituaalidest. Rahulikud maatoonid ja looduslikud tekstuurid loovad atmosfääri, milles aeg möödub aeglasemalt. Slow Rituals ümbritseb teid soojade beežide, pruunide ja rohekate toonidega. Ruum, kus igal detailil viitab rahulikule elurütmile. Kevade hingust juhatavad Slow Rituals kollektsiooni suurepäraselt sisse #rawspring värviaktsendid. Tähistage uue hooaja saabumist rahuliku roheluse ja taimemotiividega.


Kolleksiooni “Ivory Glam” viib teid õrnroosasse võlumaailma, kus valitseb õrnus. Erksate, soojade värvide ja keerukate detailide palett loob ruumi, mis on täis romantikat ja graatsiat. Kui unistad interjöörist, mis võlub oma kergusega siis uue kolleksiooni Ivory Clam kolleksiooni hulgast leiate pilkupüüdvaid roosasid aktsente, lillemustreid ja lummavaid kaunistusi.
Orgaanilised vormid, pehme tekstiil ning rahulikes värvides sisustuselemendid.
Kollektsioon “Ivory Glam” kollektsioonis on sädelev kuld kombineeritud õrna roosa ja elevandiluu varjundiga.


Kolleksioon "Minimalistic" Laske end minimalistliku kollektsiooniga üllatada. Must-valge värvipalett ei tähenda igavust! Must ja valge koosmõjul loovad originaalsed, abstraktsed mustrid ja uuenduslikud kujundid. See kollektsioon on kaasaegse disaini ja julguse kehastus. Mängige ilmekate kontrastidega ja looge ainulaadse esteetikaga ruum. Ja kui soovid klassikalisele mustvalgele duole üllatavat või soojendavat värviaktsenti sisse tuua, siis ole julge virsikuvärvi #tonnedvibration aksessuaaridega!

Sisestatud: 12.03.2024

Home&You Sisustuspoed

Tel:
603 4788
Aadress:
Suur-Sõjamäe 4, Ülemiste keskus, I korrus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki