Artiklid ja uudised

Floorini uudiskiri Juuli 2009

Smarad Classic sel suvel kõigest 239.- !!!

Smaragd-põrandakatted on maaimas ennast tõestanud üle 30 aasta, Eestis juba 15 aastat. Tänu pidevatele uuendustele, vastupidavusele ja laiale disainivalikule on Smaragd Classic tihti eestlase valik äriruumidesse, koolidesse jm. kus peetakse oluliseks kauakestvat põrandat ja meeleolukat interjööri.

Rohkem infot Smaragdi kohta Floorini kodulehel.

Uus pvc-kollektsioon Forbolt - Step safety vinyl.

Safety vinyl kollektsioonis on nüüd ka puidu- ja kiviimitatsiooniga katted!
Kas tead, et iga kolmas õnnetus on seotud libastumise või komistusega Üle 37% on sellistest õnnetustest seotud põrandatega. Ära võta asjatut riski ja kasuta põrandakatteid Forbo Step safety vinyl kollektsioonist.

Eestis on üks esimesi Step tootevaliku materjaliga kaetud põrandaid Eesti Rahva Muuseum Tartus (pilt paremal). See on hea näide materjali vastupidavusest ajas. Step katab Rahva Muusemi põrandaid juba 15 aastat.

Uute toodetega saate lähemalt tutvuda Floorini kodulehel Surestepi ja Safestepi tootelehtedel.

Roheline Juhend keskkonnasõbralike põrandakatete valimiseks

Rohelist Juhendit materjalide spetsifitseerimiseks kasutatakse koos ettevõtete keskkonnamõjude hindamise meetodiga. Roheline Juhend pakub disaineritele ja teistele soovijatele juhiseid, kuidas valida madala keskkonnamõjuga ehitusmaterjale jätkusuutlikkuse parandamiseks ümbritsevas keskkonnas

Loe edasi Floorini kodulehelt.

Avasime Tartus uue salongi

Tartu ja Lõuna-Eesti klientidel läks elu lihtsamaks ja mugavamaks – nüüd leiate kõik põrandamaterjalid (linoleumid, PVC-katted, parketid, vaibad jpm) ja keraamilised plaadid ühest kohast.

Floorin ja Balti Plaadikaubandus alustasid koostööd juba aastate eest, kui täiendati teineteise kollektsioone vajalike toodetega - seda küll peamiselt Tallinnas. Käesoleva aasta algul otsustati koostööd veelgi suurendada, eesmärgiga pakkuda klientidele veelgi paremaid võimalusi – laia valikut põrandakatteid ja -tooteid ühest kohast.

Esimese projektina avasime Tartus uue salongi, mis asub Balti Plaadikaubanduse kaupluse ruumides Ringtee 26B. Sealt leiate Marmoleumi, erinevaid PVC-põrandakatteid, parketti, vaipu ja teisi tooteid tuntud tootjatelt: Forbo, Polyflor, Vito, Desso, Wissenbach jt. Keraamilise plaadi valikusse kuuluvad Marazzi, Impronta Ceramiche, FloorGres, Marca Corona, Cinca jpt. Meie tootevalikust leiate sobivad lahendused nii kodu- kui äripõrandatele.

Ootame Teid oma uues salongis Tartus, Ringtee 26B igal tööpäeval kl 8.30 – 17.30.



FLOORIN AS
porandad@floorin.ee
www.floorin.ee

Sisestatud: 08.07.2009

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki