Artiklid ja uudised

Puhastusala – poriaja pääsetee!

Sügisega jõuab kätte ka aeg, kus varasemast rohkem tähelepanu tuleb pöörata mustusele ja niiskusele, mis jalanõudega siseruumidesse tükivad ja me põrandad näotuks ning vahel suisa ohtlikuks muudavad. Lisaks tekitatud räpasusele ja libedusele on jalatsitega hoonesse pääsev pori hävitava toimega ka põrandaile. Selleks, et hoida omad põrandad pikaealiselt nägusad ja ohutud, tuleb mustus jalatseilt kätte saada juba enne ja ka vahetult pärast sissepääsu. Parim lahendus pori püüdmiseks on hoolsalt ja õigesti planeeritud puhastusala.


Puhastusala lahendus sõltub väga suuresti konkreetsetest vajadustest ja võimalustest.

Klassikaline puhastusala koosneb kolmest osast:
• väljapoole hoonet, enne sissepääsu jäävad poriresti ja –matid
• vahetult peale sissepääsu asuvad suurt pori ja niiskust eemaldav ala
• poriga toimetulekuks valmis olev vastuvõtuala, esimese korruse trepid jms

Erinevaile puhastusala osadele paigaldatakse erinevate omadustega puhastusmatid ja –vaibad.
Õigesti planeeritud ja paigaldatud puhastusala eemaldab jalanõudelt kui 90% mustusest ja niiskusest ning võimaldab koristusarvetelt kokku hoida kuni 65%. Optimaalne on, kui puhastusalal tehakse 6..7 sammu.

Puhastusala on vältimatu ja on paratamatult hoonesse sisenejaile esimeseks visiitkaardiks. Seetõttu peab ta olema nägus ja kvaliteetne, midagi enamat kui poriveest lirtsuv rendimatt. Korralik puhastusala teeb efektiivselt ära porieemalduse ja püsib aastaid kaunis, andes külalistele Teist esimese rõõmsa emotsiooni ning hoiab Teie head põrandad korras ja turvalised.

Floorini pakub väga laia valikut puhastusalasi: http://www.floorin.ee/index.php?main=79, mille hulgast leiate meie abiga kindlasti enesele sobiva lahenduse.

Sisestatud: 03.09.2010

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki