Artiklid ja uudised

Uus LVT-kollektsioon Polyflorilt

Eksklusiivse väljanägemisega puitu ja kivi jäljendav põrandakate Polyflor Camaro sai uue ilme. Vastupidav ja soe materjal, mis tõetruult imiteerib looduslikke materjale on sobiv lahendus kui puitu või kivi ei saa või ei soovi kasutada.

Laiade plankude ja harjatud pinnaga puiduimitatsioone on nüüd valikus suuremal hulgal kui varem. Samuti on lisandunud erinevate töötlustega tamme parketti välja-nägemisega disaine. Kui kivi jääb külmaks ja vuukide puhastamine on mureks valige Polyflor Camaro Stone. Suurte plaatidena kaasaegsetes värvitoonides kiviimitatsioonid sobivad hästi niisketesse ja vastupidavust nõudvatesse ruumidesse.

Polyflor Camaro LVT-põrandakate jõudis turule 10 aastat tagasi. Võrreldes puit- ja laminaat-parketiga on disainvinüülplaadid stabiilsemad. Disainvinüül-katted sobivad suurepäraselt asendama parketti ja põrandalauda näiteks esikutes või ruumides kus on põrandaküte. Camaro kollektsioonis on 30 autentset ja praktilist disaini. Kasutades erinevat värvi vaheribasid ja bordüüre saate luua ainulaadse interjööri sobiva põranda. Laua lippide vahele paigutatavate ribadega saab imiteerida "laevateki põrandat" või plaatide vahele ribasid pannes vuugivahedega kivipõrandat.
LVT-plaatide paigaldamine on lihtne - plaadid liimitakse puhtale ja siledale aluspõrandale. Hooldamisel kasutatakse peamiselt kuivpuhastust. Plekid eemaldatakse niiske lapiga.

Camaro tooted on 100% taaskasutatavad ja valmistatud vähemalt 15% ulatuses taaskasutatavast materjalist.


Floorini kodulehe leiate kõik kollektsiooni näidised ja pildid interjööridest Camaro põrandatega. Lisaks veebis sirvitavad tootebroshüüri, interjööriraamatu ning toote tehnilise informatsiooni.
Kõik selle leiate Camaro tootelehtedelt

Sisestatud: 16.11.2010

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki