Artiklid ja uudised

Forbo Marmoleumile omistati Cradle to Cradle silver-sertifikaat

On hea meel teatada, et Forbo on teinud olulise sammu edasi tõestamaks Marmoleumi keskkonnasõbralikkust. Forbo linoleumikollektsioonidele Marmoleum, Artoleum ja Walton omistati Cradle to Cradle (C2C e. Hällist hällini) silver - sertifikaat.


C2C elukaare kontseptsiooni aluseks on saastevaba ja säästlik tootmine, tervisele sobilikud, kauakestvad ning 100% taas-kasutatavatest materjalidest tooted.


Cradle to Cradle (C2C) ehk “hällist hällini” revolutsioonilise ärimudeli võttis kasutusele 1970-ndatel Walter R. Stahel. Tänaseks on see formuleerunud Michale Branrarti ja tema kolleegide abiga elutsükli arenduseks. W. McDonugh koos Branrartiga avaldasid 2002. a teose “Cradle to cradle: Remaking the way we make things”, mis aitab ettevõtetel kõnealust mudelit kasutusele võtta.

Sisestatud: 29.08.2011

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki