Artiklid ja uudised

AS Toode esitleb Printech® tehnoloogiat

AS Toode kutsub Teid 04.aprillil 2013 kell 12.00 Eesti Ehitab
näituse raames toimuvale tasuta esitlusele, mis tutvustab uudset pinnakatte lahendust metallpindadele.

Erinevalt pealekleebitavatest või värvitavatest lahendustest on tutvustatav PRINTECH süsteem viimase katte alla tööstuslikult lisatav kiht, mis tagab lõpptootele kauakestva lõpplahenduse. Selle sammuga elavdub kindlasti väga kesise värvivalikuga teraskatuste maastik.


Mis on Printech® tehnoloogia?

Printech® on eksklusiivne pinnatöötlus metallist katuse- ja fassaaditoodetele. Dongbu Steel (Lõuna-Korea) poolt väljatöötatud lahendus annab kümneid võimalusi hoonete välimuse või ka interjööri muutmiseks. Valikute hulgas on nii naturaalseid kui ka äärmiselt tööstuslikke ja tehislikke mustreid - valikuid piiravad vaid soovid ja fantaasia. Peamised kasutusvaldkonnad on katused, fassaadid, siseseinad ja muu interjöör, metalluksed ja teised metallpinnad.

Pinnakate kantakse tsingitud terasele offset-printimise meetodil, mis jääb omakorda tuntud pinnakatete alla (peamiselt kasutatakse polüester või PVDF pinnakatet) ja annab toodetele teada-tuntud ilmastikukindluse ja garantii. Tegemist ei ole pealekleebitava kattega!
Tooted on kasutatavad välis- ja sisetingimustes.

Lisainfo >>>

AS Toode tagab 50 esimesele registreerijale tasuta sissepääsu ka messile. Esitlus on kõigile tasuta, aga registreerinutel on ka sissepääs messile nö. paketis.
Pakutakse suupisteid, kaasa saab tootenäidiseid ja katalooge.

Sisestatud: 17.03.2013

Toode AS Peakontor ja Esindused

Tel:
659 9400
Aadress:
Kasesalu 2, Saue, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Päikesepaneelide ja turvatoodete korrektsest kinnitamisest kaldkatustele

Päikesepaneelide ja turvatoodete korrektsest kinnitamisest kaldkatustele

Ambitsioonikatest kliimapoliitika eesmärkidest ajendatud ning geopoliitilistest vapustustest võimendunud energiakandjate hinnatõus, kohatine defitsiit ja võimalik ebastabiilsus varustuskindluses on hüppeliselt suurendanud huvi taastuvenergialahenduste kasutuselevõtuks nii tööstuslikes mahtudes, kui ka kodumajapidamistes. Esmakordselt tajutakse energiatõhusa hoone eeliseid rahakotis tuntavalt ning enam tähelepanu osatakse pöörata efektiivsetele kütte-, ventilatsiooni ja elektrilahendustele uusehitiste korral ning vanema hoone renoveerimist käsitleda kulu asemel investeeringuna.Sarnane mõtte- ja teguviis puudutab kitsamalt ka katuseehitust, kuid entusiastliku pealehakkamise juures tasub hoolikalt läbi mõelda kasutatavad lahendused ja tooted nii, et vältida aastakümneteks kestmaloodud uue katuse eluea olulist lühenemist või lausa kahjustamist.

Teraskatus ja päikeseenergia – terviklik rohemõtlemine

Teraskatus ja päikeseenergia – terviklik rohemõtlemine

AS Toode on Eestis, aga ka teistes Balti riikides ja Soomes teraskatuseid tootnud, müünud ja paigaldanud enam kui kolm aastakümmet. Meie katuste all tunnevad kümned tuhanded pered ja koduomanikud muretult end sügistormides, suvistes äikesehoogudes ja katustele kogunenud elevust tekitavate lumehangede all. Teraskatus on soodne, kiiresti paigaldatav ning põhjamaade kliimasse sobivaim valik. Lisades teraskatusele selle paigalduse käigus päikest püüdvad paneelid, saab panna uue katuse ka raha teenima. Ajapikku hakkab katus maksma selle peremehele pealegi.

Katuse lisatarvikud 2. osa: redelid ja platvormid

Katuse lisatarvikud 2. osa: redelid ja platvormid

Katusetarvikute artikli esimeses osas oli juttu vihmaveesüsteemidest. Teises osas jätkame redelite ja platvormidega. Kui valik on langenud metallist katusekattele, tasub tõsiselt mõelda korstnate hooldamisele – plekk-katus on libe ja juba 20* kalde korral ning sellel liikumine ilma julgestusvahenditeta on ohtlik. Eestis ei ole küll veel kindlat normatiivi, millisest kaldenurgast alates peaks redeleid ja platvorme kasutama, kuid erialaliidud on selle teemaga juba tegelemas.

vaata kõiki