Artiklid ja uudised

Floorini tootevalikusse on lisandunud Forbo PVC-põrandakate Sphera

Täiesti uue tootena on Floorini valikusse lisandunud Forbo homogeenne PVC- põrandakate Sphera. Kaks kollektsiooni Element ja Energetic on saadaval täies mahus, kolmas lisandumas lähiajal. Samuti tuli Forbo välja Marmoleumi erikollektsiooniga, mis võimaldab teha unikaalseid ja kauakestvaid põrandaid. IVC tehase kollektsioonidest tutvustame Moduleo imitatsioonpõrandaid, mis on äravahetamiseni sarnased puidust originaaliga.

 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee
Uus Forbo Sphera

Forbo Sphera on lati homogeensete vinüülkatete valdkonnas seadnud täiesti uuele kõrgusele tänu oma disainidele ja kasutatavale tipptehnoloogiale. Sphera on mõõtmetelt stabiilne, 100% ftalaadivaba ning lihtsalt hooldatav. Loe edasi siit.


 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee
Designing with Marmoleum

Otsid põrandale midagi unikaalset, mis oleks samas keskkonnasõbralik ja vastupidav? Need kollektsioonid ja võimalused on just Sulle. Loe edasi siit.


 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee
Imitatsioonpõrandad IVC-lt

Moduleo Impress kollektsiooni ilme muudab realistlikuks ka pisimate puidudetailide olemasolu, mis kopeerivad ehedalt pärispuidu ilu. Kõik lauad on neljast küljest faasitud, saadaval nii liimitava kui klik-versioonina. Garantii 20 aastat. Vaata ka Select ja Transform kollektsioone. Loe edasi siit.


 Allikas: www.floorin.ee

Allikas: www.floorin.ee
Loe Archidea'd veebis

Arhitektuuriajakirjast Archidea on võimalik lugeda intervjuud Andrés Jaque'ga ja palju muud. Eesti projektidest on ajakirjas ära märgitud Velveti ja UDDU kontorid. Archidea on veebis inglise keeles. Loe edasi siit.


Floorin salongid:

Tallinn
Floorin AS, Pärnu mnt 139 E/3, Tallinn 11317
Kontor: tel 655 8244,
e-mail: porandad@floorin.ee
Kauplus: tel 655 3902
Avatud: E-R 9 - 18

Tartu
Floorin AS, Ringtee 26B, Tartu 51013
Kontor ja kauplus: tel 736 2002
e-mail: tartu@floorin.ee
Avatud: E- R 8:30 - 17:30

www.floorin.ee
Facebook

Sisestatud: 03.02.2017

Floorin Interior

Tel:
655 8244, 655 3902
Aadress:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

5 KÜSIMUST, MIS AITAVAD TEHA ÕIGE PÕRANDAVALIKU

Põrand on iga kodu alus, seda nii otseses kui ka kaudses mõttes. Kogu meie kodune elu toetub põrandale, samuti paneb põrandakujundus aluse kogu kodu disaini­kontseptsioonile. Õige põrandakatte valimine on enamasti keerulisem, kui lihtsalt kõige kaunima mustri või vastupidavaima materjali leidmine. On hulk teisigi faktoreid, mida tuleb arvestada valiku tegemisel: niiskus, libedus, mugavus, põrandaküte... Kodupõrandal on oluline roll meie elukvaliteedile, sest hästi valitud lahendus näeb hea välja, on mugav ja turvaline ning kestab kaua.

vaata kõiki