Artiklid ja uudised

Terrassivaip – mugav ja praktiline sisustusdetail

Suvi hakkab vaikselt saabuma ning aina enam saame veeta aega värskes õhus. Päikest ja sooja ilma on mõnus nautida terrassil või rõdul, kus soe päike paitab ja olemine on mugav. Suvel saab terrassil korraldada sünnipäeva või perekondlikku grilliõhtut ja nautida koosolemist. Terrassi on võimalik muuta veelgi mugavamaks väga praktiliste terrassivaipadega.

home4you.ee

home4you.ee

Millist terrassivaipa valida?
 
Terrassivaibad on sisustusdetailid, millega saad muuta terrassimiljöö hubasemaks. Näiteks kui soovid suvel terrassil hetki nautida ka ilma jalanõudeta. Puidust terrassilauad võivad olla selleks ebamugavad või jahedad juba õhtusel ajal, kuid terrassivaip terrassivaip teeb olemise palju mugavamaks.  Hea vaip sinu terrassile on ilmastikukindlast materjalist, siis ei pea sa muretsema ka vihmaste ilmadega. 
Vaip peab olema vastupidav ja kvaliteetne, nii kestab vaip meie üsna heitlikes ilmastikutingimustes kaua. 
Vaibale mõjuvad nii päevavalgus kui ka temperatuuride kõikumised, mis kõik võivad kahjustada õuevaipa. Õrn materjal ei pea sellistele tingimustele kuigi kaua vastu. 
Terrassile soovitame hõlpsasti puhastatavat ning üsna vastupidavat sünteetilisest kiust vaipa. 
 
Plastikvaip on kasutusmugav valik
 
Terrassivaibaks sobib hästi plastikvaip. Plastikvaibad on kvaliteetsed ning neid on saadaval paljudes värvitoonides ja mustrites. Valikust leiab sobiva oma terrassile iga
huviline. Plastikvaip on kergesti hooldatav, pleekimiskindel ning lisaks ka ilmastikukindel vaip. Plastikvaiba kasuks räägib veel, et seda saab kasutada ka siseruumides, näiteks koridoris või saunas.

home4you.ee

home4you.ee

Rõduvaibad
 
Rõduvaibad on sinu rõdu põranda katmiseks heaks lahenduseks, kui eelistad jalgade all tunda midagi pehmemat. Külm terrassilaud või kivipõrand ei ole just meeldiv pind, kuhu jalga asetada. Sellepärast on üheks lahenduseks muretseda endale mugav ja pehme kunstmaterjalist rõduvaip, mis imiteerib kunstmuru. Selline põrandakate on
kasutajasõbralik ja laseb ka lastel mugavamalt mängida. Kui sul on avatud rõdu, võiksid kindlasti mõelda plastikvaiba ostmisele: lihtne puhastada, ilmastikukindel ning vastupidav.
 
Õuevaibad toovad terrassile värve, mustreid ja lisavad omapära. Mõnus pehme jalgealune loob mugava olemise nii sulle kui ka sinu külalistele.

Allikas: Home4you.ee

Sisestatud: 17.05.2021

Home4you Sisustuskaubamaja

Tel:
665 9091
Aadress:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Ergonoomiline töötool ja reguleeritav laud – moodsa koolilapse argipäev!

Ergonoomiline töötool ja reguleeritav laud – moodsa koolilapse argipäev!

Kui laps jõuab kooliikka, on õige aeg valida lapse vajadustele vastav töötool. Kõige paremini töötav valem tooli valimisel on see, kui minna koos lapsega poodi ja erinevaid toole proovida - laps peab end toolid mugavalt ja kindlalt tundma. Kasvule sobilikul toolil ulatuvad lapse jalad maha nii, et põlved on kõverdatud täisnurga all ning seljatugi toetab selga jälgides selle anatoomilisi kõverusi. Tooli istme kõrgus võiks olla reguleeritav. Kui liigutada tool laua äärde, on oluline, et käed jääksid laua peale nii, et käsivars oleks küünarnukist kõverdatud täisnurga all. Kiikmehhanism, mis tagab seljatoe dünaamilisuse ning lisab teismelistele ja täiskasvanuile mõeldud toolide puhul mugavust, ei ole algklassi ja väga energiliste laste puhul siiski soovituslik, kuna see võib lapse tähelepanu hajutada ja keskendutakse pigem toolile kui õppimisele.

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Värvid, mustrid & luksuslik samet vallutavad diivaneid!

Muudame sisustustekstiilidega oma kodud hubasemaks. Elutoas piisab mõnest dekoratiivpadjast,
vaibast ja kardinatest ning üldine toa ilme on tundmatuseni muutunud. Samal moel saab erinevatel
aastaaegadel kiiresti ruumi värskendada. Selle aasta lemmikud on velvet ehk sametkangast
dekoratiivpadjad, mida suuremad seda parem! Sobita kokku ühevärvilisi ja mustrilisi patju,
luksuslikku sametit ja tavalisemat kangast ning suuremaid ja väiksemaid patju. Kott-toolid ja
põrandapadjad on samuti popp ja mugav valik – vii need päikselisel päeval ka terrassile!

vaata kõiki