Artiklid ja uudised

4501 - 4530 teemat 4803'st
SISUSTUS'07(2.-4.märts Tartus) messi auhindade võitjad selgunud

SISUSTUS'07(2.-4.märts Tartus) messi auhindade võitjad selgunud

Kõikide loosis osalenute vahel loositi välja auhinnad ja
õnnelikeks osutusid:

Raivo Kaljuorg - ajalehehoidja firmalt 4Home
Madli Linder - 1000.- kinkekaart firmalt Oriens
Ivi Adler - küünlajalg firmalt Antique & Repro
Linda Nääme - küünlaalus firmalt Incognito
Ene Kotkas - India kuju firmalt Moonshade

Õnnitleme kõiki võitjaid ja kohtumiseni järgmistel messidel!
Soovivad sisustusweb.ee, Oriens, 4Home, Antique & Repro, Moonshade, Incognito.




SCHÄFER BOUTIQUE SISUSTUSKATALOOG

SCHÄFER BOUTIQUE SISUSTUSKATALOOG

Schäfer Boutique’il täitub käesoleva aasta mais esimene tegutsemisaasta Eesti turul. Selle ajaga oleme võitnud paljude inimeste südame ja poolehoiu, kellest on välja kujunenud meie lojaalne kliendibaas. Selle põhjuseks on meie erakordselt mitmekesine ning ainulaadne kaubavalik, mis on väga kodukeskne.
Meie eesmärgiks on pakkuda oma klientidele kauneid sisustusaksessuaare küünlajalgadest kuni vaipadeni ja mööblit igasse eluruumi kummutitest pehme mööblini. Kuigi põhirõhk meie kaubavalikus on asetatud dekoratiivesemetele, mida pakume väga laias valikus, leiad meie kataloogist kui ka kodulehelt ka praktilisi abivahendeid nii aiatööde tegemiseks kui ka köögitoimetusteks.

Isikupärane kvaliteetmööbel - Sõbrapäeva eri!

Isikupärane kvaliteetmööbel - Sõbrapäeva eri!

Oriens pakub Sõbrapäeva puhul erihindu tammepuidust valmistatud kvaliteetmööblile. Tooted on valmistatud kõrgeima kategooria puidust ja viimistletud naturaalse Rootsi kvaliteetõliga. Meie märksõnadeks on - kvaliteet ja isikupärasus. Tootevalikusse kuuluvad: söögilauad, toolid, tv alused, diivanilauad, diivanikomplektid, kapid, kummutid. Tootevalik täieneb pidevalt. Lisaks tavapärasele õlitatud tammepuidule on lisandunud valikusse valge tamme ja tumeda tamme viimistlused.

PARIM VANNIMATERJAL ON SANITEETNE AKRÜÜL

PARIM VANNIMATERJAL ON SANITEETNE AKRÜÜL

100% kõik Balteco vannid on valmistatud hinnalisest polümeerplastikust, saniteetsest akrüülist, mis on täna maailma kvaliteettootjate seas eelistatuim materjal. Saniteetne akrüül on parim vannimaterjal
tänu unikaalsetele omadustele, mida kirjeldab allolev tabel.

Põhiosa teiste tootjate poolt pakutavatest vannidest toodetakse ABS akrüülist – kahekihilist plastikut, mille paksusest vaid 10 % on akrüül. Kuna akrüülikiht on siin kriitiliselt õhuke ja vanni põhjapind on kiire kuluma, on ABS-akrüülist vanni kasutusiga märkimisväärselt lühem. ABSakrüüli kasuks otsustavad tootjad materjali odavuse ja töödeldavuse tõttu – ja kahjuks on välimuse järgi üht materjali teisest ka pea võimatu eristada.

Küünlatuli - talveõhtute meeleolulooja

Küünlatuli - talveõhtute meeleolulooja

Hubisev küünlatuli mõjub rahustavalt ja meeliülendavalt, lausa pidulikult. Mida rohkem küünlaid läita, seda ülevamaks ruumi ilme muutub. Romantika ihalejale või tõsisele mõtlejale piisab ka ühe leegi helkivast valgusest.

Tänapäeval on küünalde valik väga suur, alustades väikestest teeküünaldest ja lõpetades suurte põrandaküünaldeni, neid on erikujulisi ning kümnetes värvitoonides.

Kes soovib, võib küünlaid sobitada toon toonis seina-, laudlina, vaiba vms värviga või lauanõudega, olenevalt taotlusest kasutada klassikalisi antiikküünlaid või hoopis mitmesuguse erineva tehnoloogia, pinnatöötluse ja suurusega kerasid, koonuseid jm kujuga küünlaid.

Plõks! Ja valgus sai

Plõks! Ja valgus sai

Oleme jõudnud harjuda, et nupuvajutuse peale saab pimedusest valgus. Tavapäraseid mehaanika toel toimivaid lüliteid täiendab aga tulevikus elektroonika.

Esimese Eesti Vabariigi ajal olid moes keraamilised lülitid, oma kvaliteedilt olid nood korralikud.

"Iseenesest on see hea näide, kuidas hästi valmistatud asi ajas kestab. 50 aastat tagasi valmistatud lülitid võivad olla täiesti töökorras," arutleb ASi Silman Elekter juhatuse liige Siim Porila. "Olen ise näinud ka täiesti töökorras tsaariaegset klaasplaadiga lülitit. Tolleaegsed tipptootjad, näiteks Siemens ja AEG, on ka tänapäeval tuntud firmad. Tõsi küll, tegevusala on pisut muutunud."

Sepised on ka koduturul nõutud kaup

Sepised on ka koduturul nõutud kaup

Viiendat aastat Keilas tegutsevast OÜst Viandee võib metalse ilu armastaja leida kõike alates sepanaelast ja lõpetades massiivsete aiadetailidega.

Firma tegevjuhi Peter Rossi sõnul valmistatakse hetkel umbes 150-160 erinevat toodet. "Aastas lisame neile paarkümmend päris uut või uuendatud sepist. Samas vaatame pidevalt üle ka tehtavate asjade müüginumbreid ja kui kaup ei lähe, lõpeb ka tema tagumine," lisab ta.

Sepatöö juurde tõi vennad Peter ja Tõnis Rossi juhuslik sattumine Vihula mõisa. "Seal nägime vana sepikoda, kus peale hoone ka kõik töövahendid toona rakenduseta seisid. See pani mõtted liikuma ning kuigi meil mõlemal puudus otsene kogemus sepatööga, sai Vihulas juba samal aastal kahe sepaga alustatud," räägib Peter Ross.

Tikapuust puitpõrand vannituppa

Tikapuust puitpõrand vannituppa

Vannitoa sisustuses on puit jäänud teenimatult tahaplaanile. Kuid kui keraamilised plaadid ära tüütavad on just puit üks tugevamaid kandidaate niiskes ruumis kasutamiseks. Aastasadu on puit olnud kasutusel paadiehituses ja kellelgi pole tekkinud kahtlustki, et puit ja vesi ei sobiks kokku.

Erinevalt paljudest tehismaterjalidest mängib puit sisekeskkonnaga kaasa ning see seab puidu kasutamisele niisketes ruumides pisut kõrgemaid tingimusi. Ometi ei tähenda see seda, et puitu oleks võimatu vannitoas kasutada. Vastupidi, mitmed puiduliigid on juba loomulikus olekus üsna „veesõbralikud” ja kombineerides seda paadiehitusest tuttavate paigaldus- ja ehitustehnikatega on võimalik luua väga stiilseid ning usaldusväärseid interjööre.

Balteco avas uue esindussalongi Kiievis

Balteco avas uue esindussalongi Kiievis

Põhja-Euroopa juhtiv vannitootja Balteco avas uue esindussalongi Kiievis.
Balteco uues esindussalongis on kokku üle 500 m² müügipinda ning esitletud on viiskümmend erinevat tootenäidist.
Uue müügisalongi avamise eesmärk on tõhustada müügiprotsessi, kus salongi sisenev klient saab koheselt tootevalikust selge ülevaate ning võimaluse tooteid proovida. Salongis pakutakse professionaalset teenindust ja jagatakse infot Balteco veemassaaži toodete kohta.
Esimene salong avati Kiievis 1997.a., müügipinda oli 40 m² ning esitletud oli 5 tootenäidist.

NANO-toodetega saavutatakse suurepärane tulemus pindade hooldamisel ja kaitsmisel ning raha ja aja kokkuhoid.

NANO-toodetega saavutatakse suurepärane tulemus pindade hooldamisel ja kaitsmisel ning raha ja aja kokkuhoid.

Nano pinnakatted peavad vastu 1 kuni 3 aastat, vastavalt kasutusele. Kasutusvaldkond toodetel on peaaegu piiramatu. Kaubanduses, majapidamises kui ka tööstuses on tohutu hulk kasutamisvõimalusi, mis aitavad Teil vähendada nii puhastusvahendite kui ka raha kulu.
Pinnatöötlemist nn. lootose-efektiga silikoonil, õlil, akrüülil või teflonil tuntakse juba kaua aega. Ent ometi peab sellist pinda palju tihedamini uuendama (pahteldama, poleerima). Sest reeglina ei pea see kaua vastu. Pinnal on ainult lühikest aega veetõrjumisefekt, siis annab see järele või kaob. Nanokatte puhul seevastu ühinevad nanoosakesed ja nende komponendid pinnaga, moodustades soovitud efekti pikaks ajaks.

Taanis tuntud, aga meil uudne Siporexi paneel

Taanis tuntud, aga meil uudne Siporexi paneel

Juba paarkümmend aastat on Taanis levinud tüüpprojektide järgi püstpaneelidest eramute ehitus. Püstpaneelidest ehitamise peamine eelis on majakarbi valmimise kiirus.

Ka Soomes oli mõni aeg tagasi selline ehitusviis üsna levinud. Siis aga hakati eelistama teisi ehitusmeetodeid. Sel aastal valmib naaberriigis aga taas kümmekond püstpaneelidest eramut, kuna ehitusmaterjalitootja H+H Siporex on taas alustanud selle meetodi rakendamist.

Eestiski on esimene püstpaneelmaja viimistlusjärku jõudnud. Kohila lähistele püstitatud maja karp valmis nelja nädalaga. Montaažitöö tegid vaid kolm ehitajat. Paneelide paigaldamiseks kasutati tavalist autokraanat.

4501 - 4530 teemat 4803'st