Artiklid ja uudised

4471 - 4500 teemat 4803'st
Uue generatsiooni vesivoodi õhkab luksusest ning mugavusest

Uue generatsiooni vesivoodi õhkab luksusest ning mugavusest

Vesivoodi Maailm on kolmandat aastat Eesti turul tegutsev vesivooditele spetsialiseerunud firma. Selle ajaga oleme võitnud paljude inimeste südame ja poolehoiu, kellest on välja kujunenud meie lojaalne klientuur. Selle põhjuseks on meie väga personaalne ning individuaalne lähenemine igale kliendile ning optimaalsete lahenduste leidmine.
Meie eesmärgiks on pakkuda oma klientidele just nende unistustele vastav voodi ilma igasuguste kompromissideta. Kuigi meie põhirõhk on asetatud vesivooditele, mida me pakume laias ning üha laienevas valikus, leidub meie kaubavalikus ka ainult veemadratseid ning -patju, öökappe ja loomulikult ka kõiki vajaminevaid hooldusvahendeid.

Kevadpealinn Türi ootab Teid aianduspäevadele!

Kevadpealinn Türi ootab Teid aianduspäevadele!

Juba aastakümneid algab kevadine aiatööde tippaeg Eestimaa aedades Türi Lillelaadaga, mida peetakse koos tehnikanäitusega Türil, Kalevi tänava väljakutel.
Laadal esindatud aiandusfirmad, puukoolid ja eraaiad teevad rikkalikult pakkumisi, millest iga aiahuviline võib leida täiendust oma koduaiale.
Saadaval on laias valikus istikuid ja taimi nii tarbe- kui iluaeda, aiatarbeid, töövahendeid ja majapidamiskaupu.
Käsitöömeistrid esitavad kõikvõimalikest materjalidest käsitöötooteid.
Üle 500 kaubapakkuja, püsivalt 25 kuni 30 tuhat külastajat, mõnus meelelahutusprogramm. See on Türi Lillelaat.

Puidust vormitud valgustid

Puidust vormitud valgustid

Kuidas see juhtus?

Sisearhitekt Raul Tiitus arhitektuuribüroost Pink helistas meile sooviga saada oma kliendile Soomes valmistatud puidust valgusteid. Hakkasime siis kõigepealt www.sectodesign.fi kodulehelt uurima, et millega õigupoolest tegemist on. Helistasime ja saime jutule Secto Design Oy tegevjuhi Tuula Juselius’ ega. Meie üllatuseks olime leidnud Soome valgustitootja, kelle idee ja teostus puidu kasutamisel jättis meile sügava mulje. Järgnev lugu Tuulaga räägib valgustite tootmise sünnist.

Sisustus E Kaubamaja esitluspäevad "RÜTMID KODUKUJUNDUSES"

Sisustus E Kaubamaja esitluspäevad "RÜTMID KODUKUJUNDUSES"

20.-21. aprillil toimub Tartus, Lõuna Eesti suurimas sisustuskeskuses - Sisustus E Kaubamajas esitluspäevad "Rütmid kodukujunduses"
Esitluspäevad “Rütmid kodukujunduses” - pakub suurepärast võimalust saada Sisustus E Kaubamaja külastajal professionaalset teavet ruumi -ja aiakujundusest, värvide sobivusest või mööbli restaureerimisest, tutvuda kaasaegsete trendidega sisustuses ning kodukujunduses, soetada trendikas ost Sisustus E Kaubamajas pakutavatest toodetest või teenustest.
Kõikides kauplustes on oodata uudistooteid, soodushindasid ning esitluspäevade eripakkumisi.

Shishi esitleb uut kevad - suvist kollektsiooni

Shishi esitleb uut kevad - suvist kollektsiooni

Valminud on uus Shishi kevad – suvine disainielementide kollektsioon, mille avapäevad toimuvad 13-14. märts 2007 Viimsis, Astri tee 2A asuvas näidistesaalis.

Kevad - suvine kollektsioon koosneb kolmest teemast.
1) Šikk interöör – jõuline, selge, modernsed vormid, läikivad pinnad, kristallid, lühtrid,
faktuuride kontrastid jne.
2) Romantiline kevad – valge – roosa – punane, õrnus, kergus, kevadine värskus, õitsvad
õuna - ja pirnipuud jne
3) Üllatuste aed – paabulinnud, palmid, lühtrid.

4471 - 4500 teemat 4803'st