Artiklid ja uudised

4531 - 4560 teemat 4803'st
LAUD- JA PARKETTPÕRANDAD

LAUD- JA PARKETTPÕRANDAD

MASSIIVSE PUITPÕRANDA EELISED
• Kasutusiga on massiivsetel puitpõrandatel kõige pikem (võrreldes laudparkett, spoonparkett ja laminaatpõrandaga). Praktiliselt eluaegne garantii, kuna lihvimisvaru on suur.
• Naturaalne, soe materjal, ehe värvitoon. Veidi ebaühtlane, kuid võluv oma naturaalsuses. Looduslik ilu, millest on raske väsida.
• Põrandal kõndides ei teki müra nagu laminaadi või 3kihilise parketi puhul.
• Võimalus valida just sobiv lõppviimistlus.
• Soliidsem ja eatu põrandakate, mida on lihtne hooldada.
• Allergiavaba. Kasutatavad puiduliigid on allergiat mitte põhjustavad (mõningad eksootilised võivad tekitada allergiat).

Helves- ja värviliivapõrand: dekoratiivne vaheldus professionaalsele epopõrandale.

Helves- ja värviliivapõrand: dekoratiivne vaheldus professionaalsele epopõrandale.

Tootmises ja tööstuses laialt kasutatavad epopõrandakatted on võetud kasutusse ka eramutes. Põhjusteks suur vastupidavus ning helveste ja värviliivaga juurde lisatav dekoratiivne väljanägemine. Laiemat levikut kodustes majapidamistes on pärssinud epokatete kõrge hind ning vajadus professionaalse paigalduse järele. Nordium OÜ, esindades Rootsi epotoodete HAGMANS valmistajat, on toonud Eesti turule lihtsalt paigaldatavad epotüüpi helves- ja värviliivapõrandad.

Ripplaed

Kerge, hügieeniline ja ökonoomne!
Suurepärane variant oma vannitoa ümberkujundamiseks. Meie paneele saab kasutada nii ripplaena kui ka seina tegemiseks. Toodetud kõrgekvaliteetsest U-PVC materjalist, tehtud tugevaks, et materjal peaks vastu ka löökidele. Paneelid on kaetud akrüüliga, mis annab paneelile vastupidava pinnase. Dekoratiivsel fassaadikattel või ripplael on meeldiv esteetiline välimus, mida on kerge puhtana hoida ning lisaks veel eelis lihtsa ja kiire paigaldamise näol.

4531 - 4560 teemat 4803'st