Artiklid ja uudised

121 - 150 teemat 4803'st
CRANE kui sotsiaalne perfektsionism

CRANE kui sotsiaalne perfektsionism

Radis Furniture’ avaldas Interjöör 2023 messil uudistoote - riiuli CRANE, mis on sümbioos materjalivalikust ja läbimõeldud disainist. Universaalne riiul oma õhuliste proportsioonidega ning geomeetriliste joontega loob uue praktilise esteetika. CRANE’i tammespooniga ning kurvikate nurkadega riiulid on kohaldatavad, et vajadusel olla kasutatavad erinevatel viisidel – vastavalt kliendi mugavusele. Kohaldatavaid riiulipindasid saab mugandada ka arvutikasutajale, luues ideaalse kontoripinna, või jätta ka ustega kapimoodulite tarbeks. Uus terviklahenduslik CRANE sobitub nii kontorisse kui hubase kodukontori loomiseks stuudiosse, halli, kööki, elutuppa või magamistuppa. Kuhu vaid!

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

KUIDAS KÖÖGIMÖÖBLIT TELLIDA: 8 ABISTAVAT KÜSIMUST

Ükskõik, kas vajad köögimööblit päris uude koju või soovid olemasoleva köögimööbli uue vastu vahetada, selle tellimine algab oma soovide kaardistamisest ja hoolikast planeerimisest.

Köögimööbli planeerimisel ei piisa ilusate kappide paberile joonistamisest. Vaja on mõelda ka sellele, kuidas sa kööki kasutama hakkad.

Aitame sul mööbli planeerimise sammud 8 küsimuse abil läbi teha. Pärast pole vaja teha muud, kui läbimõeldud soovidega köögimööbli valmistaja juurde minna.

Köögimööbli firmades on tavaliselt ametis disainer, kes oskab sinu unistuste mööbli valmis joonistada. Kui oled aga ise juba eskiisi paberile pannud, vaatab ta selle üle paigutuse ja kasutusmugavuse seisukohast. Ikka selleks, et sul oleks oma uues köögis mugav ja mõnus toimetada.

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Kastepiisast inspireeritud vannitoakollektsioon

Keskkond mõjutab üha enam disaini, selgus eelmisel nädalal Saksamaal toimunud maailma juhtival küte-õhk-vesi teemalisel messil ISH 2023. Üha õhemate servadega keraamika tähendab vähem materjali, väiksemat transpordikulu ja väiksemat süsinikujalajälge. Seda põhimõtet järgib ka Villeroy & Bochi uus vannitoakollektsioon Antao, mis mängib täiuslikult ebatäiusliku kastepiisa kujuga. Eriliseks teeb kollektsiooni see, et nii nagu looduses ei ole olemas kahte ühesugust kastepiiska, on ka sarja iga valamu suuruse jaoks välja töötatud eraldi kuju.

Kuidas kujundada endale ergonoomiline köök?

Kuidas kujundada endale ergonoomiline köök?

Hea ergonoomika on köögis tähtsam kui mistahes teises ruumis sinu kodus. Kui köök on ergonoomiliselt korrektselt planeeritud, siis on tulemuseks mugav ruum, kus söögitegemine sujub mõnusalt. Kui aga köök on valesti planeeritud, siis mõjutab see sinu argielu iga päev. Kui pead kummardama või seisma kõveralt iga kord, kui süüa teed, küpsetad või pesed nõusid, mõjutab see negatiivselt su kehahoiakut, kaela, õlgu ja selga. Ergonoomiliselt kujundatud köök tagab sulle õige kehahoiaku.

Pleedid mitte ainult ei hoia meid soojas, vaid kaunistavad ka kodu

Pleedid mitte ainult ei hoia meid soojas, vaid kaunistavad ka kodu

Kui seinte värv ja tapeedimuster on peale pikka kaalumist lõpuks välja valitud ning mööbel ja lambid ostetud, pole kodu sisustamise tööd veel kaugeltki läbi. Et luua ideaalne interjöör, mis sobitub nii elanike ilumeelega kui ka uusimate moesuundadega, tuleb kindlasti läbi mõelda ka väikseimad detailid ja see, kuidas need omavahel sobituvad. Raske on ette kujutada hubast kodu ilma lillede, maalide või küünaldeta, kuid ka ilma pleedideta.

121 - 150 teemat 4803'st