Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Laste kunstiteosed interjööris


Kes iganes ütles, et kodusid peaks kaunistama ainult täiskasvanute kunstiteostega, sellel ei olnud ilmselgelt lapsi. Laste tööd on hea võimalus lisada kodule vahvaid nüansse ja värvilaike tubadesse, millel jääb isikupärast puudu. Vaadake, kuidas saab kunstiteoseid näidata uhketes raamides või panna ülesse nii puhtal kujul, nagu need loodud on.


Eksponeeri töid uhkelt

Paljudes kodudes on laste kunstiteosed vaid nende endi tubades ja seega näevadki neid ainult lapsed. Pange laste teosed ülesse kõikjale koju ja vaadake, kuidas see muudab kogu interjööri värvikamaks. Kui teil on vaoshoitum sisekujundus, siis pange joonistused raamidesse või valige seinakaunistuseks teos, mis vastab ruumi ülejäänud värvilahendusele.

Kasutage loovust igapäeva esemete juures

Olge loovad ja mõelge igapäevastele kodustele esemetele, mida kasutada laste tööde näitamiseks. Tahvlitel saab eksponeerida laste igapäevased töid neid pidevalt vahetades. Selline lahendus on hea, kui teil on mitu last või kui koolis tehakse uusi töid pea iga päev. Joonistuste riputamiseks võite kasutada suuri knopkasid, värvilisi pesupulki ja vahvaid nööre, mille külge saab riputada kunstiteoseid ka kuivamise ajaks.
Organiseeritus ja kunstiteosed käivad käsikäes.

Üks võimalus ühendada laste tööde eksponeerimine ja töövahendites korra loomine on riputada pildid nagisse ja hoida maalimiseks vajalikke töövahendeid seal kõrval värvilistes ämbrites.Ostke ämbreid ja muid hoiustamiseks mõeldud asju, mida lapsed saavad kaunistada, kuid millel on koduses majapidamises ka otstarve.

























Laste töid võib hoida aastaid

Peale selle, et laste tööd ilustavad tuhme koridore ja annavad värvi juurde tühjadele seintele, toimivad need ka mälestusesemete ja ajakapslitena. Eksponeerige laste töid, et salvestada nende kasvamist. Pisikesed käejäljed eredates värvides koos laste fotodega on kena kaunistus söögi- või elutoa seinal. Väärtustage laste töid, sest ühel päeval on nad nii vanad, et ei mäletagi enam nende piltide joonistamist!

Kunst on alati olnud ilus eneseväljendus täiskasvanute jaoks ja sama võib see olla ka teie lastele. Proovige neid nippe, et säilitada mälestusi ja lisada vahvaid toone kodu igasse nurka. Kui lapsed näevad oma töid seintel, lisab see neisse enesekindlust ja uhkustunnet. Eksponeerige nende kunstiteoseid, mis jäävad meenutama teie perekonnale nende loovat minevikku.


Koostanud: Mirjam Nikolai
Algallikas: www.freshome.com
Fotod ka: pinterest.com

Sisestatud: 08.07.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Väljakutse kodukontoris – kuidas luua sobilik taust videokoosolekule?

Ajastul, mil kaugtööst on saanud täiesti tavapärane tööelu osa, on kodukontori olemasolu muutunud
paljude jaoks hädavajalikuks. Kuna virtuaalne suhtlus mängib kodukontoris väga suurt rolli, siis
sellega seoses on üles kerkinud täiesti uut laadi probleem - vajadus videokoosoleku jaoks kõlbuliku
taustaseina järele. Kuidas õige taustaseina abil mõjuda ekraanil isikupärasema ning
professionaalsemana? Retro kodusisustuskaupade e-pood NaguMuiste annab nõu.

vaata kõiki