Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

10 kamina ideed

Pimedad õhtud on ammu käes ja talv saabub peagi ka ametlikult oma kargete õhtutega. Pimedatel ja külmadel talveõhtutel pole midagi paremat kui soojendav elav tuli stiilses kaminas.

Siin on 10 ideed, hinge soojendavatest kaminatest, millest igaüks on loodud mõeldes konkreetsele interjöörile. Need kaminad lisavad valgust ja tugeva keskme igasse ruumi. Olenemata, kas see asub kõrge laega elutoas, mis võimendab akustiliselt põlevate puude praksumist või väikses ja hubases magamistoas.

Mis saaks olla veel mõnusam kui lauamängude õhtu soojendava kamina ees, kargel talveõhtul.











Koostas: Kaisa Kabin
Allikas

Sisestatud: 12.12.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Intervjuu Michael Hilgersiga: “Loogiline on töötada vineeriajaloo epitsentris”

Maris Vahter Radis Furniture’ist (MV): Peale Lutheri perekonna poolt veekindla vineeriliimi leiutamist Tallinnas asutati 1897. aastal Londonis tütarettevõtte Venesta. 1931.aastal koostöös Venestaga asutatud Isokon seevastu on saanud moodsa disaini ajalukku vineermööbliga. Isokon tootis vineermööblit koostöös selliste maailmakuulsate Bauhausi nimedega nagu Walter Gropius ja Marcel Breuer. 1930ndatel jõudis Isokonile disainida ka Le Corbusier’ büroo. Nüüd, rohkem kui 80 aastat hiljem, samuti saksa ,disainer Michael Hilgers teeb tooteid koos Radis Furniture’ga, valmistades neid Tallinnas. Michael, näed sa siin positiivset ja viljakat pinnast vineeri renessansile?

vaata kõiki