Inspiratsioon, sisekujundusideed, näpunäited ja nipid

Unikaalne ja omapärane interjöör pinglagedega

Tänapäeval on pinglagede võimalused piiramatud. Kui varemalt dekoreeriti lagesid ilma luksuseta ja mitmekülgsuseta, siis täna kannavad lagede viimistusel kasutatavad materjalid ja kujundused mõttelist tähendust, mida disainerid oskuslikult teostada suudavad.


Pinglaed on laialt kasutatavad, neid võib paigaldada nii elu-, kui mitteeluruumidesse. Kasutusala on praktiliselt piiramatu- mis iganes ehitistel, renoveerimsitöödel, interjööri uuendamisel.


Pinglagede head tehnilised andmed võimaldavad teostada mitmetasandilisi ja väga efektseid sisekujunduslahendusi.
Horisontaaltasapinnaga pinglagi võib olla mis tahes kujuga – ristkülikust, ümmargusest, ovaalsest kuni kõige keerulisemate kujunditeni. Samuti on võimalik luua  mitmetasandilisi vorme, panna pinglage "lainetama", moodustada sujuvaid pained.


Tartus Kalda tee 30 OÜ Laestuudio kontoris pinglagede näidislaed, mida oma silmaga nähes ja käega katsudes tekib idee või visioon mida endale teha.

Vaata ka allolevat pildigaleriid Laestuudio tehtud töödest!

Sisestatud: 20.06.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

vaata kõiki