Artiklid ja uudised

UUS!! Limpa tapeet

Alates märtsist on trükistuudiost Printstone võimalik tellida lastele tuntuks saanud tegelase Limpa kujundusega tapeete. Tapeeti toodetakse Eestis kohapeal ning iga töö tehakse vastavalt kliendi poolt soovitud mõõtudele.




Printstone juhi Rael Medvedeva sõnul sai Limpa tapeedi tootmise idee alguse soovist eelistada ja propageerida Eesti oma kujundeid ja karaktereid. "Kuna oleme Eestis tegutsev ettevõtte, siis eelistame toota siin tehtud kunstnike ja autorite töid," ütles ta. Medvedeva lisas, et ettevõttel oli ka soov täiendada oma tootevalikut lastele suunatud toodete näol. „Soovisime pakkuda lastele rõõmu ja elevust neile juba tuntud karakteri näol, mistõttu otsustasimegi kasutada just laste poolt armastatud Limpa lõbusat tegelaskuju tavapäraste looma-, lille- ja mänguasjapiltide asemel,“ lisas Medvedeva. Ettevõttel on plaanis lähiajal lisada tootevalikusse ka Limpa seiklustega tapeedid, millel on ka õpetlik sisu: Limpa koolis, Limpa rändab maailmas ja Limpa kosmoses.



A. Le Coqi turundusjuhil Katrin Vernikul on hea meel näha, et algselt limonaadiseana tuntuks saanud Limpa karakterit kasutatakse üha enam ka teiste toodete peal. Verniku sõnul on Limpa välja mõeldud siinsamas Eestis ja meie enda lastele. „Limpa on vahva ja laste seas armastatud tegelane, keda on kasutatud mitmete kodumaiste toodete juures. Hea meel on näha, et Limpa on leidnud nüüd ka tee sisekujundusmaailma,“ ütles Vernik. Vernik lisas, et Limpa karakteriga on juba valminud tore lasteraamat A. Kivirähi sulest („Limpa ja mereröövlid”), šampoonid, duššigeelid, käterätid, vannilinad, tekikotid, Limpa mobiiltelefon, Eesti esimene limonaadijää ja teised maitsvad Limpa jäätised.


Limpa tegelasega tapeedi valmistamisel kasutatakse tänapäevaseid materjale: pvc-kattega paberit ning keskkonnale ja inimestele ohutuid värve. Valikus on neli erinevat mustrit. Tapeeti on lihtne tavalise tapeediliimiga seina paigaldada.



Printstone disaini- ja trükistuudio keskendub erinevatele sisekujunduslahendustele.
Lisaks fototapeetidele toodetakse veel suuremõõtmelisi pilte, rulookardinaid, laeplaate, ornamente klaaspindadele, mööblile ja seintele ning köögi tööpindade taha seinapilte. Tooteid saab tellida kas kliendi enda fotodest või siis valida meelepärase pildi Printstone fotopangast.


Limpa on 2000. aastal A. Le Coq’i poolt loodud lõbus limonaadisiga, kes on loodud nõukogude ajast pärit menuka karastusjoogi Limonaadi tegelaskujuks. Läbi aegade on koos Limpaga igasuguseid lõbusaid seiklusi ette võtnud poiss Limmo ja tüdruk Limma. Limonaadisiga Limpa on parajal määral krutskeid täis, aga üdini heatahtlik. Limpa tegemistega saab tutvuda www.limonaad.ee

Limpa tapeetidega saab tutvuda ja soovikorral tellida Printstone veebilehelt www.printstone.ee ja Printstone edasimüüja juurest: www.decorate.ee


Lisainformatsioon:

Printstone OÜ
Madis Sein - loovjuht
Telefon: 657 2674
E-post: madis@printstone.ee

A.Le Coq AS
Janika Kaur - mittealkohoolsete jookide tootejuht
Telefon: 614 1521





Sisestatud: 13.04.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki