Artiklid ja uudised

Õige disainiga rulookardin on kordumatu sisustuselement

Rulookardin on üks enamlevinud kardina liike Eestis. Ühest küljest praktiline ja lihtne, samas õige disainiga ainulaadne ja kordumatu sisekujundus element. Tänu ruloo allalaskmise võimalusele mistahes soovitud kõrguseni võimaldab ta pehmelt hajutada päikesevalgust.

Ruloo sobib suurepäraselt kardinate ja aknaeesriietega ning aitab luua õdusat miljööd elu- ja lastetoas ning meeldivat hämarust magamistoas.
Ruloo sobib hästi ka kohtadesse, kus aknaeesriiete kasutamine ei ole võimalik nagu näiteks klaasistatud rõdu või köögiaken. Oma konstruktsioonilt on rulood funktsionaalsed: neid võib paigaldada aknaavasse, seinale ja lakke.

UNIQUE Home Art annab rullole lisaks funktsionaalsusele ka disainielemendi rolli. Võimalk on tellida rulookardinaid enda poolt valitud disainiga. On selleks siis foto, muster või kujundus.

UNIQUE Home Art pildipangast leiab tuntud Eesti fotograafide ja kunstnike töid, näiteks Alari Kivisaar, Elina Kasesalu, Navitrolla, Wiiralt, Epp Maria Kokamägi jne.
Lisaks on UNIQUE Home Arti enda poolt loodud väga populaarne Eesti Rahvusmustrite sari ETNO.



UNIQUE Home Art ETNO sari kannab endas armastust ja lugupidamist Eesti oma traditsioonide vastu. Erinevate maakondade mustrid, legendid ja koekirjad saavad tänapäevaste materjalidega sisekujunduselementidel uue hingamise. Valikus on hetkel ligi 80 erinevat seeliku-, vöö-, ja tikandmustrit, kuid failidena on neid tunduvalt rohkem. Küsida võib julgelt ja rulood oma vaarvanemate vöö mustrist, tikandist, seelikutriibust.




Saada oma päring shop@uniquehomeart.ee ja võite saada päris unikaalse ja südamele armsa sisekujundus toote.
Mustrite ja kangaste ülespildistamisel on UNIQUE Home Artile abiks olenud ERM, Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liit.

Sisestatud: 14.06.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki