Artiklid ja uudised

Printstone fotopank täieneb pidevalt uute tegijatega.

Augusti ja septembri jooksul on meie fotopangaga liitunud 6 uut andekat tegijat.
Lisaks sai valmis Printstone oma ENTO sari. Printstonel on hea meel tutvustada
uustulnukaid!

Karmo Ruusmaa on kunstnik, kes spetsialiseerunud karikatuuri, illustratsiooni ja karakterdisainile. Tema tööd on väga unikaalse käekirjaga, piltides on elu, hoogu, liikuvust. Tuntumad tööd on Hansapanga NPNK ja ETV saate Ringvaade illustratsioonid. Printstone fotopangas on saadaval 3 seeriat: Basket, Skate ja HipHop.

Kaarel Mikkin töötab juba üle 10 aasta reklaamivaldkonnas. Fotograafiast on saanud Kaarli teine elu(kutse). “Minu jaoks on kõige olulisem LUGU. Lugu, mis on olemas igas pildis ja mis kõnetab inimesi ning võib olla iga vaataja jaoks erinev.” Nüüd on ka sinul see võimalus. Kaarli piltidele lisab unikaalsust ka see, et igast pildist läheb Printstone galeriis müüki vaid üks eksemplar, seega võid kindel olla, et sinu tellitud “lugu” on tõesti ainult sinu oma.

Lauri Nõmme tuli Printstone’i kliendina aga juba peale esimest kohtumist ning tema huvidest kuuldes, leidis kollektsioon Mind The Wall Printstone fotopangas oma koha. Fotod stentslitest, mida ta on jäädvustanud reisidel, on unikaalsed. Lauri on lõpetanud Tartu Kõrgema Kunstikooli mööbli disaini ja –restaureerimise eriala 2000. a. ja 2006. aastal Eesti Kunstiakadeemia sisearhitektuuri eriala. “Võib-olla oma eriala tõttu on ka antud valdkond, mida pildisan, rohkem hingelähedane,” ütleb Lauri.

Maret Põldre on disainer ja vabal ajal ka illustraator – õnnekombel on tema töö ja hobi tihedalt seotud. Joonistamine on talle alati meeldinud ja tegelased on üksteise järel paberile kippunud. Osa neist on jõudnud esineda Isikupära näitustel, teised on rõõmustanud Mareti lähedasi
õnnitluskaartidel. Printstone fotopangas on nii illustrastioone kui ka ornamente.

Ahto Sooaru pakub hingematvaid panoraame. Miks panoraamid? “Sest tänu digitaalkaameratele ja arvutiprogrammidele on see vanasti võrdlemisi keeruliselt teostatav formaat
tulnud mõnusalt käegakatsutavaks. Panoraamid pakuvad tihti laia perspektiivi, võrdlust muu ümbritsevaga ning kvaliteetse pildistamise korral saab neist teha mõnusalt suuri ja efektseid printe, mis igale interjöörile eluvaimu lisavad.”

Holger Vaga tegeleb fotograafi aga 2007. aastast. Tänaseks on sellest saanud pea kogu vaba aega täitev hobi. Hetke lemmik žanriks mitmest kaadrist “kokku traageldatud” panoraamid, mis kajastavad paljusid tuttavaid Tallinna vaateid uudsest vaatevinklist.

ETNO sari kannab endas armastust ja lugupidamist Eesti oma traditsioonide vastu. Erinevate maakondade mustrid, legendid ja koekirjad saavad tänapäevaste materjalidega sisekujunduselementidel uue hingamise. Hetkel on Printstone valikus kuus erinevat seeliku- ja põllemustrit, meie valik täieneb pidevalt. Kui sul on oma rahvariie ja soovid selle mustreid saada oma kodu sisekujundusse, siis esita meile väljakutse!


Printstone
Rohkem infot ja pilte meie kodulehel www.printstone.ee
Küsi hinnapakkumist e-maililt shop@printstone.ee
või telefonilt 657 2674.

Sisestatud: 24.09.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki