Artiklid ja uudised

Uued dekoratiivsed seina- ja fassaadipaneelid

TOTAL Panel System, S.A ( www.totalstone.com ) toodab dekoratiivseid sise- ja fassaadipaneele, mis tõetruult jäljendavad looduslikke kivi- ja muid pindasi.

Paneelide valmistamiseks kasutatakse ökoloogilist polüestervaiku (75%), klaaskiudu (20%) ja naturaalset peenestatud kivipuru (5%).

Toodete hulka kuuluvad seina-, võlvi- ja laepaneelid, kaared, nurgad, laetalad, mis ei erine oma kujult, värvilt ja struktuurilt looduslikest kividest.

Spetsiaalsest tootmisprotsessist tulenevalt on materjal terasest kuus korda tõmbele tugevam. Samuti on see muutumatu atmosfääri tingimustes.

Iseloomustades paneele, võime väita, et tegemist on unikaalse materjaliga turul – see on väga kerge (6kg/m²), lihtsalt ja kiiresti paigaldatav (st. seda on võimalik paigaldada erinevatele aluspindadele, ka ilma vundamendita seinakonstruktsioonidele), multifunktsionaalne ja praktiline, ilmastikukindel, antistaatiline, UV-kiirte kindel, mitte toksiline, hea heliisolaator jne.

Paneelid on suurusega L2850xK1300 mm (pindala ca 3,70 m²). Sobiv kasutada nii sise- kui välistingimustes - välisfassaadidel, vundamentide viimistlemisel, vanade hoonete restaureerimisel, restoranide, baaride, kaupluste interjööris, messistendide ehitamisel, SPA-des, kaminatel, korstendel jne.

TOTALStone paneelide tooterühm esindab looduslike kivide jäljendusi, alates jõest leitavatest munakividest kuni kandiliste raidkivideni.

TOTALDesign paneelide tooterühma näol on tegemist kaasaegse kollektsiooniga, kus leidub piiritlematu fantaasia kogu meie soovides ja ihas. Valik on kõige modernsem - jäljendatud on rauda, alumiiniumi, betooni, marmorit, liivaluiteid, Kuu pinda jne. See tooterühm on täna kõige kiiremini arenev ja siit on tulemas õigepea palju uusi väljakutseid!

TOTALWood tooterühmas on esindatud traditsioonilised laetalad, konsoolid, puitu imiteerivad seinapaneelid ja vanade uste-akende jäljendused. Perfektne teostus antiiksest ehtsusest tänapäeval. Laetalasi on erinevates mõõtudes ja tänu oma U-kujulisele vormile on nendega hea peita laes olevaid elektrikaableid, ventilatsioonitorustikke või lihtsalt lisada vürtsi oma kodu kujundamisel.

TOTAL Panel System, S.A. ametlik esindaja Eestis on firma Noobel-Mööbel OÜ ( www.noobelinterjoor.ee )

Sisestatud: 06.10.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki