Artiklid ja uudised

Rohkem loovust laste tuppa - “Värvi ise” tapeedid Printstone’st

Alates oktoobrist on trükistuudiost Printstone võimalik tellida laste tubadesse loovaid “Värvi ise” tapeete. Tapeedid on osalise trükiga nii, et lastel on võimalik neid tavapäraste vahenditega lõpuni värvida. Tapeeti toodetakse Eestis kohapeal ning iga töö tehakse vastavalt kliendi poolt soovitud mõõtudele.

Printstone juhi Rael Medvedeva sõnul sai “Värvi ise” tapeetide idee alguse elust enesest. “Värvitavate tapeetide eesmärk on lisada laste tubadesse mängulisust ja innustada loomingulisust,” sõnas Medvedeva. “Tihti kuuleme kuidas lapsevanemad väidavad, et laps kasvab mõne aasta pärast suuremaks ja huvid muutuvad. Loomulikult on see nii, aga lapsepõlv on kordumatu kogemus ja seda tuleb elada iga päev. Meie tapeet ongi just mõeldud selle mõttelaadi toetajatele”, lisas ta.

Tapeete saab värvida rasva-, vilt- ja värvipliiatsitega. Tapeedid sobivad ideaalselt laste tubadesse, lasteaedadesse, koolidesse ja mängutubadesse. Kujundusi on võimalik valida Printstone fotopangast, soovi korral saab teha värvitav tapeet ka kliendi enda soovide ja kujunduste järgi.

“Värvi ise” tapeedi valmistamisel kasutatakse tänapäevaseid materjale: pvc-kattega paberit ning keskkonnale ja inimestele ohutuid värve. Tapeeti on lihtne tavalise tapeediliimiga seina paigaldada.

Printstone disaini- ja trükistuudio keskendub erinevatele sisekujunduslahendustele. Lisaks fototapeetidele toodetakse veel suuremõõtmelisi pilte, rulookardinaid, laeplaate, ornamente klaaspindadele, mööblile ja seintele ning köögi tööpindade taha seinapilte. Tooteid saab tellida kas kliendi enda fotodest või siis valida meelepärase pildi Printstone fotopangast.

“Värvi ise” tapeetidega saab tutvuda ja soovikorral tellida Printstone veebilehelt www.printstone.ee
või stuudiost Mustamäe tee 3, Tallinn.


Printstone
Mustamäe tee 3, 10615 Tallinn, HARJUMAA
Telefon: 657 2674
shop@printstone.ee
www.printstone.ee

Sisestatud: 14.10.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki