Artiklid ja uudised

Kevad Helsingi messihallis

Aprillikuu teisel nädalalõpul toimus Helsingis Soome igakevadine sisustus- ja aiandusteemaline kobarmess:
"Oma Kodu", "Sisusta", "Oma suvila", "Kevadaed"

Suurima ala võttis enda alla aiandusmessi osa - Kevätpuutarha, kust võis leida suurel hulgal kõikvõimalikke aiatarbeid, -tarvikuid, rikkaliku valiku lillesibulaid ja taimi.

Keset Kevätpuutarha messiala ilutses kaunis lilledest kroonlühtriga purskaev, mida ääristasid kevadised lilled ning meeldiv puhkeala külastajatele.



Pilku püüdsid ka nutikad ja vahvad okstest punutised, alustades elusuuruses hobusest ning aiamaja- tuulikust ja lõpetades erinevate lillekorvide ja väiksemate aiaskulptuuridega.




Sisustuswebi üheks lemmiktooteks antud messil oli nn. tubane minikasvuhoone "Herb" - kaasegse disaini ja tehnoloogiaga taimekasvulava, mille abil saate tubastes tingimustes luua maitsetaimedele identsed kasvutingimused kasvuhoonega olenemata aastaajast. Kusjuures taim ei vaja kasvatamiseks grammigi mulda. Tarbib elektivalgust, vett ja toitaineid (www.indoorgarden.fi)



Kõigil messikülastajatel oli võimalus anda oma hinnang ka spetsiaalselt messiks kujundatud terassi-, rõdulavastustele.

Terassilavastuse teemadeks oli:
Merestiilis rõdu


Elegantne- romantiline rõdu


Idamaine rõdu


Kaasaegne rõdu


Gootistiilis rõdu


Skandinaaviastiilis rõdu


Modernne rõdu


Aianduse ja põllumehe stiilis rõdu


Tuleviku stiilis rõdu



Milline stiil on Sinu arvates kõige vahvam?

Koostanud: Sisustusweb.ee toimetus

Sisestatud: 18.04.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Kvaliteetne batuut – kauakestev rõõm

Kvaliteetne batuut – kauakestev rõõm

Üks atraktsioon, mis väliüritustel igal juhul lapsi tõmbab, on kindlasti batuut. Samal põhjusel on ka batuudikeskused popiks muutunud – kellele ei meeldiks siis nii kaua hüpata, kui vähegi jaksu on? Kui aga väliüritused kodulinna kätte ei tule ning ei taha kogu aeg ka batuudikeskuse külastamise eest maksta, on võimalus osta koju üks korralik batuut. Kuidas aga valida välja kvaliteetne batuut, mis pakuks mitme aasta jooksul kõikidele rõõmu?

Studio Nelk soovitab: efektsed toataimed ja värske lilleilu rõõmustavad silma ja rahustavad meelt

Studio Nelk soovitab: efektsed toataimed ja värske lilleilu rõõmustavad silma ja rahustavad meelt

Kodu punumise lõppjärgus, kui siseviimistlus tehtud ja mööbel paigas, saab lõpuks asuda garneeringu juurde ehk anda ruumile sisustuselementide näol viimast lihvi ja karakterit. Sisustustektstiilide ja (tarbe)kunsti kõrval mängivad interjööri ilme loomisel olulist rolli ka toataimed – lisavad need ju ruumile rohkem elu ja hubasust ning loovad suurepärase võimaluse tuua tuppa rohkem rohelust, mida meie põhjamaises kliimas nappima kipub.

vaata kõiki