Artiklid ja uudised

Piksekaitse

Kaitse oma maja muutlike ilmastikuolude eest!

Toode AS pakub piksekaitselahendusi nii eramajadele, ühiskondlikele ja tootmishoonetele.

Välgu toime
Maapinda tabades võib välk põhjustada purustusi ja tulekahjusid ning ohustab elusolendeid. Pikselöögist tabatud puudes aurustub vesi momentaalselt, purustades sageli need suurteks tükkideks. Sähvatusele järgnev lööklaine, mis tekkib välgu kuumusest plahvatuslikult paisuvast õhust ja magnetväljast, põhjustab müristamise. Müristavat heli tekitab ka välgu kanalis moodustuv paukgaas.

Abinõud
Hoiduda tuleks kõrgete puude lähedusest lagedal väljal. Eriti ohtlikud on lehtpuud nende suure veesisalduse tõttu. Koduste elektriseadmete rikkumiseks ei pea pikne tabama maja, piisab, kui välgunool lööb õhuliinidesse, ja tekkinud pingekõikumine kahjustab teie koduelektroonika täielikult. Vara kaitseks äikese eest tuleb paigaldada vastavad kaitsesüsteemid.

Kaitsevahendid ja -lahendused
Äikest ei saa ära hoida, aga saab seda suunata mujale, et tekiks võimalikult vähe kahjustusi. Kasutame SLO piksekaitse vahendeid ja paigaldusel lähtume EVS EN 62305-3:2007 nõuetest. Kõik majad, hooned, laod ja tehased on erinevad. Selleks, et teha võimalikult täpne hinnapakkumine on vaja objektiga tutvuda. Hind sõltub hoone katusematerjalist,suurusest ja turvaliseseklassist ning pinnasest. Pinnasest sõltub maandustakistus, mis ei tohi ületada 10 Ω.

Teenused:

- Teostame ka maandustakistuse mõõtmist vastavalt EU nõuetele.
- Vajadusel projekteerime ja nõustame.
- Paigaldame
- Tarnime kõik vajalikud tarvikud


Hinnapakkumise saamiseks saatke oma maja foto või joonis ja täpsed kontaktandmed. Kontaktid leiate SIIT

Sisestatud: 27.06.2013

Toode AS Peakontor ja Esindused

Tel:
659 9400
Aadress:
Kasesalu 2, Saue, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Päikesepaneelide ja turvatoodete korrektsest kinnitamisest kaldkatustele

Päikesepaneelide ja turvatoodete korrektsest kinnitamisest kaldkatustele

Ambitsioonikatest kliimapoliitika eesmärkidest ajendatud ning geopoliitilistest vapustustest võimendunud energiakandjate hinnatõus, kohatine defitsiit ja võimalik ebastabiilsus varustuskindluses on hüppeliselt suurendanud huvi taastuvenergialahenduste kasutuselevõtuks nii tööstuslikes mahtudes, kui ka kodumajapidamistes. Esmakordselt tajutakse energiatõhusa hoone eeliseid rahakotis tuntavalt ning enam tähelepanu osatakse pöörata efektiivsetele kütte-, ventilatsiooni ja elektrilahendustele uusehitiste korral ning vanema hoone renoveerimist käsitleda kulu asemel investeeringuna.Sarnane mõtte- ja teguviis puudutab kitsamalt ka katuseehitust, kuid entusiastliku pealehakkamise juures tasub hoolikalt läbi mõelda kasutatavad lahendused ja tooted nii, et vältida aastakümneteks kestmaloodud uue katuse eluea olulist lühenemist või lausa kahjustamist.

Teraskatus ja päikeseenergia – terviklik rohemõtlemine

Teraskatus ja päikeseenergia – terviklik rohemõtlemine

AS Toode on Eestis, aga ka teistes Balti riikides ja Soomes teraskatuseid tootnud, müünud ja paigaldanud enam kui kolm aastakümmet. Meie katuste all tunnevad kümned tuhanded pered ja koduomanikud muretult end sügistormides, suvistes äikesehoogudes ja katustele kogunenud elevust tekitavate lumehangede all. Teraskatus on soodne, kiiresti paigaldatav ning põhjamaade kliimasse sobivaim valik. Lisades teraskatusele selle paigalduse käigus päikest püüdvad paneelid, saab panna uue katuse ka raha teenima. Ajapikku hakkab katus maksma selle peremehele pealegi.

Katuse lisatarvikud 2. osa: redelid ja platvormid

Katuse lisatarvikud 2. osa: redelid ja platvormid

Katusetarvikute artikli esimeses osas oli juttu vihmaveesüsteemidest. Teises osas jätkame redelite ja platvormidega. Kui valik on langenud metallist katusekattele, tasub tõsiselt mõelda korstnate hooldamisele – plekk-katus on libe ja juba 20* kalde korral ning sellel liikumine ilma julgestusvahenditeta on ohtlik. Eestis ei ole küll veel kindlat normatiivi, millisest kaldenurgast alates peaks redeleid ja platvorme kasutama, kuid erialaliidud on selle teemaga juba tegelemas.

vaata kõiki