Artiklid ja uudised

Valgustuse A ja O on piisav üldvalgus

4Roomi valikust on selleks ideaalsed erinevad plafoon-tüüpi laevalgustid.
Asjaolu, et 4Room on kohalik tootja, teeb laevalgustite valimise kliendi tarvis eriti paindlikuks. Erinevad kangad saab sobitada olemasolevasse interjööri, ruumi suurusest sõltuvalt saab valida valgustile sobivad mõõtmed ja kuju. Valgustugevust, mis üldvalguse puhul põhiline, saab reguleerida erinevate pirnide arvuga – maksimaalne on 8 x 60W. Kui tuba pole just liiga kõrge, on vastu lage paigaldatud ja madala kõrgusega kupliga laevalgusti ideaalne variant.



Dekoratiivsemate lahenduste otsijad saavad valida endale sobiva keskvalgusti, mis oma vormilt ja stiililt interjöörist lähtub. Siinkohal võib keskvalgustile toeks lisada kohtvalgusteid või karniisivalgusteid, mis lubavad sel juhul valgustugevuse arvelt disainile pisut lõivu maksta. 4Roomi sellesügisene uudis on kindlasti laevalgusti Spider, mis oma õhulise vormiga sobib väga erinevatesse interjööridesse, andes samas piisava üldvalguse. Karges valges talves meenutaks ta justkui lumekuninganna lossi väärilist valgustit, mille haprus on siiski vaid näiline.

Rippvalgusti Spider

Rippvalgusti Spider

Klassikalisema stiili esindajatena pakub 4Room lühtreid Antiik, mis samuti võimaldavad laveerida erinevate stiilide vahel.


Seda mudelit on võimalik toonida RAL värvikaardi järgi, valides kasvõi lilla või roosa lühtri ilutsema lastetuppa või punase pilgupüüdja elutuppa. Nii saab klassikaline kuld või vanavalge moodsama väljundi, kaotamata toredat vormi. 12-tuleline versioon täidab toa 480-vatise valgusega, mis tõrjub sügispimedust kindlakäeliselt.

Õdusamat meeleolu toovad ruumi aga erinevad lisavalgustid – põranda-, laua-, seinavalgustid.


Lugemisnurgas on mõnus pleedi mähkununa raamatut lugeda, kui kõrval hea valgusega lugemisvalgusti. Üldvalgust ei ole siis sageli vajagi, mis loob tuppa mõnusa meeleolu ning lülitab välja päevarutiinist. Õhtut sõpradega veetes võib valgustada tuba näiteks vaid seinavalgustitega. Kõik lisavalgusallikad annavad võimaluse toas meeleolu hõlpsalt muuta, välja valgustada soovitud tsooni ruumis või mahendada teravat üldvalgust. Aga ka peita ruumiosi, mida ehk välja valgustada ei soovi.


Kellele 4Roomi võimalused veel kitsaks jäävad, siis saab meie juures sirvida ka Euroopa tootjate katalooge.

Õhtud õdusaks!

Sisestatud: 10.09.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki