Artiklid ja uudised

Kolm kaunist tapeedikollektsiooni sellesse sügisesse

Belgia tootja Khroma Silva oma loodusliku värvigamma ja loodusmotiividega on elegantne kollektsioon pehmel hingaval non-woven materjalil.





Romo Xanthina tapeedikollektsioon kätkeb endas 11 vapustavat kõrgetasemelist tapeedidisaini, mille juurde kuuluvad sama erilised kangad. Innovaatilistes tehnikates klassikalised ja etnohõngulised ornamendid, abstraktsed 3D lillemustrid ning triibud on sametflokis, klaaspärli tikandis ja metallikefektiga prinditud kergesti paigaldatavale non-woven materjalile.








Kolizz-Art´i Venita kollektsioon loob luksuslikud kuldsed, hõbedased, pronksikarva pinnad klassikalise triibu ja ornamendi mustritega. Taas ülikvaliteetsel non-vowen alusel mugavaks ja tehniliselt kvaliteetseks paigalduseks. Kolizz-Art´i kollektsioonid järgivad kõrgeimat standardit pestavusele ja tulepüsivusele, mis võimaldab neid seinakatteid lisaks kodustele interjööridele kasutada ka erinõudeid vajavatel ühiskondlikel pindadel, hotellides, büroodes, restoranides jne. Kolizz-Art´i seinakatted on tellitavad jooksva meetriga, materjali laius on 70 cm.






Tule ja luba oma ruumi luksust nende seinakatete näol!

Oled oodatud Tapeedistuudiosse Sisustus E Kaubamaja II korrusel
E-R 10-19 L 10-16
www.tapeedid.ee
www.facebook.com/tapeedistuudio

Sisestatud: 15.10.2013

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki