Artiklid ja uudised

Aia- ja metsasaagi korjamiseks ja hoidistamiseks vajalikud tarbed

 Allikas: www.hortes.ee

Allikas: www.hortes.ee
Moosimaiaste ja mahlalembeste tarbeks on Horteses olemas kõik vajalik selleks, et küpsed marjad metsast ja viljad aiast sisse teha.

Mugavaks hoidistamiseks on valikus erinevas suuruses säilituskarbid ja -purgid, neile sobivad kaaned, klamberkorkidega klaaspudelid mahus 1 l ja 0,5 l, samuti BIB-pakendid mahla säilitamiseks ja kandilised plastikpudelid mahla sügavkülmutamiseks.

Hortese valikus on marjakorjajad alates €2.50, marjapuhastajad alates €2.25, samuti seenenoad ja saagikoristuslinad aeda.

Juba on müügile jõudnud ka õunapurustajad ja –pressid.

Lisaks leiab meilt mahla- ja koduveiniteoks vajalikud tarbed, korgid, etiketid jpm. Näiteks roostevaba mahlaauruti, 8L, hinnaga €25.

Tule tutvu valikuga Aianduskeskuses Hortes
Facebook

Sisestatud: 30.07.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Hortes esitleb: jõulukollektsioonid 2014

Hortese jõulumaa on sel aastal taaskord üks imelisemaid Eestis nii oma suuruselt kui ka valikult: meilt leiad üle 16 000 jõulukaunistuse, üle 800 küünla, ligi 600 küünlajalga ja –laternat, Eesti parima valiku elektrilisi jõulukaunistusi ning loomulikult erinevaid hooajataimi ja potijõulupuid jt hooajatooteid ning erilist dekoratiivset sisustuskaupa, mille oleme koondanud kollektsioonidesse. Meie kollektsioonid pakuvad Sulle lisaks elamustele ka ideid ja inspiratsiooni.

vaata kõiki