Artiklid ja uudised

Ruukki kutsub noori arhitekte ideekonkursile “Uskumatu väljakutse”

Eesti Arhitektuurikeskuse partner ja Veneetsia arhitektuuribiennaali Eesti ekspositsiooni üks suurtoetajatest Ruukki kuulutas välja noortele arhitektidele suunatud ideekonkursi The Unbelievable Challenge ühe üsna ainulaadse hoone projekteerimiseks äärmiselt ebatavalisele kliendile – jõuluvanale endale.
Uuri lähemalt ja osale!

Konkursi võitjal avaneb võimalus töötada kolm kuud Snøhetta arhitektuuribüroos.
Loe ürituse kohta ka facebookist!

Tööde esitamise tähtaeg kell 12.00, 17. november 2014, loe täpsemalt konkursil osalemise tingimustest siit>>>
www.arhitektuurikeskus.ee


 Allikas: unbelievablechallenge.com

Allikas: unbelievablechallenge.com

Sisestatud: 29.09.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

MILLINE ON KESKKONNASÕBRALIK JA SAMAS VASTUPIDAV UUE AJASTU TERRASS?

Kui oled otsustanud hakata ehitama terrassi või olemasolevat kohendama, siis valides materjali on kindlalt Sinu jaoks oluline, et terrass oleks kauakestev, vähest hooldust vajav ja samas kena välimusega. Eestis on enamus terrasse ehitatud pigem pehmemast okas -või lehtpuidust (mänd, haab, lehis) või komposiitmaterjalist. Aga need ei pruugi olla ainsad materjalid kaasaegse terrassi ehitamiseks. Kas Te olete näiteks kuulnud uuest bambusest terrassilaudisest - Bamboo X treme?

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki