Artiklid ja uudised

Turvatarvikute terviklahendused

Katuse renoveerimisel ja katusekatte vahetusel tasub mõelda kogu lahenduse terviklikkusele. Katuse muudavad praktiliseks mitmesugused lisa- ja turvatarvikud. AS Toode pakub teraskatustele terviklahendusi redelite, käiguteede ja lumetõkete näol.

Seina- ja katuseredelid

- seinaredelid võimaldavad turvalise ligipääsu katusele
- katuseredel lihtsustab katusel liikumist
- redelil on eelis katuseluugi ees - katusesse ei pea tegema suurt ava

 Allikas: www.toode.ee

Allikas: www.toode.ee

Lumetõkked

- takistavad lume kukkumist ebasoovitavatesse kohtadesse
- kaitsevad inimesi ja vara kukkuva lume ja jää eest
- kaitsevad vihmaveesüsteeme liigsest lumekoormusest tekkivatest deformatsioonidest

 Allikas: www.toode.ee

Allikas: www.toode.ee

Katuse käiguteed

- võimaldavad turvalise liikumise katusel ka suuremate kallete korral
- pakuvad võimaluse hooldada turvaliselt korstnaid, katuseaknaid, antenne ja muid läbiviike

 Allikas: www.toode.ee

Allikas: www.toode.ee

Katuse turvavalikud on sobivad AS Toode ja ka paljude teiste teraskatusetootjate profiilidele ja neid toodetakse kogu RR-värvikataloogi ulatuses. Pulbervärvimise korral saab värvigammat laiendada sadade toonideni. AS Toode poolt toodetud turvatarvikud on läbinud kõik nõuetekohased katsetused ja omavad sertifikaate ja toimivusdeklaratsioone. Kliendipoolse paigalduse korral tuleb järgida paigaldusjuhendites esitatud nõudeid kinnitamisele, nendest sõltub hiljem inimeste elu ja tervis. AS Toode müügiinsenerid aitavad Teil lahendada kogu katuse turvatarvikute lahenduse nii, et sellest moodustuks toimiv tervik. Toode AS ainus turvatarvikute tootja Eestis, mistõttu suudetakse pakkuda soodsaid ja optimaalseid lahendusi.

Katuse- ja seinaredelite paigaldusjuhend
Torulumetõkete paigaldusjuhend
Katuse käiguteede paigaldusjuhend
Sertifikaadid ja toimivusdeklaratsioonid

Tutvu täpsemalt kõikide toodetega siit>>>
Toode AS kontaktandmed üle Eesti
Facebook

Sisestatud: 05.11.2014

Toode AS Peakontor ja Esindused

Tel:
659 9400
Aadress:
Kasesalu 2, Saue, Harjumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Päikesepaneelide ja turvatoodete korrektsest kinnitamisest kaldkatustele

Päikesepaneelide ja turvatoodete korrektsest kinnitamisest kaldkatustele

Ambitsioonikatest kliimapoliitika eesmärkidest ajendatud ning geopoliitilistest vapustustest võimendunud energiakandjate hinnatõus, kohatine defitsiit ja võimalik ebastabiilsus varustuskindluses on hüppeliselt suurendanud huvi taastuvenergialahenduste kasutuselevõtuks nii tööstuslikes mahtudes, kui ka kodumajapidamistes. Esmakordselt tajutakse energiatõhusa hoone eeliseid rahakotis tuntavalt ning enam tähelepanu osatakse pöörata efektiivsetele kütte-, ventilatsiooni ja elektrilahendustele uusehitiste korral ning vanema hoone renoveerimist käsitleda kulu asemel investeeringuna.Sarnane mõtte- ja teguviis puudutab kitsamalt ka katuseehitust, kuid entusiastliku pealehakkamise juures tasub hoolikalt läbi mõelda kasutatavad lahendused ja tooted nii, et vältida aastakümneteks kestmaloodud uue katuse eluea olulist lühenemist või lausa kahjustamist.

Teraskatus ja päikeseenergia – terviklik rohemõtlemine

Teraskatus ja päikeseenergia – terviklik rohemõtlemine

AS Toode on Eestis, aga ka teistes Balti riikides ja Soomes teraskatuseid tootnud, müünud ja paigaldanud enam kui kolm aastakümmet. Meie katuste all tunnevad kümned tuhanded pered ja koduomanikud muretult end sügistormides, suvistes äikesehoogudes ja katustele kogunenud elevust tekitavate lumehangede all. Teraskatus on soodne, kiiresti paigaldatav ning põhjamaade kliimasse sobivaim valik. Lisades teraskatusele selle paigalduse käigus päikest püüdvad paneelid, saab panna uue katuse ka raha teenima. Ajapikku hakkab katus maksma selle peremehele pealegi.

Katuse lisatarvikud 2. osa: redelid ja platvormid

Katuse lisatarvikud 2. osa: redelid ja platvormid

Katusetarvikute artikli esimeses osas oli juttu vihmaveesüsteemidest. Teises osas jätkame redelite ja platvormidega. Kui valik on langenud metallist katusekattele, tasub tõsiselt mõelda korstnate hooldamisele – plekk-katus on libe ja juba 20* kalde korral ning sellel liikumine ilma julgestusvahenditeta on ohtlik. Eestis ei ole küll veel kindlat normatiivi, millisest kaldenurgast alates peaks redeleid ja platvorme kasutama, kuid erialaliidud on selle teemaga juba tegelemas.

vaata kõiki