Artiklid ja uudised

Sisebasseinide valgustid

 Allikas: www.kodubassein.ee

Allikas: www.kodubassein.ee


Kodubassein võtab talve jooksul vastu tellimusi, et paigaldada sisselaskeavadega sisebasseinidele värvilisi LED lampe (avasid vigastamata). Sedasi paigaldatud lambid on elektrit säästvad, ehk ökonoomsed. Valgustite võimsustarve algab 8W ning võimsaimad neist tarbivad kuni 30W (seadmete garantii on tagatud).
Värvilise valguse nautimise mugavuseks on komplektis juhtmevaba kaugjuhtimispult, mis lubab valida soovitud režiimi toast, basseini äärest vms asukohast.


 Allikas: www.kodubassein.ee

Allikas: www.kodubassein.ee
Olenevalt basseini ehitusest ja mõningatest probleemidest paigaldamisel, sõltub hind rohkem paigaldamise hinnast, kui seadme enda hinnast. Mitte mingil juhul ei lähe see ühekordne kulu maksma rohkem kui 450 € + km.
Samas pakub Kodubassein konsultatsioone ka ise paigaldamiseks, sest neid LED lampe on võimalik paigaldada ka aastaid kasutuses olnud sisebasseinidele, mis on kaetud kilega või keraamilise plaadiga.
Peale LED-lampide paigaldust, soovitame sisebasseinidel kasutada ka niiskuskindlaid katteid, et piirata niiskuse levikut ja hoida efektiivselt sooja basseinis.


Helar Cryptography YouTube kanalil on võimalik leida video lambi kohta.

Ühekordne näidise paigaldus on TASUTA.

Pakkumise sobimisel vormistatakse ostu-müügi eelleping (Lamp, kate ja soolakatalüsaator).

Kromoteraapial ehk värviteraapial.
Värvide vahelduvus läbi basseinivee või viimaste segunemine loob kordumatu visuaalse efekti. Mitmevärviliste värvide üleminekul pakub kogu spektri ulatus emotsionaalselt rahustavat ja lõdvestavat elamust.

Eritellimusel võib valmistada ka värvidušši.

Helar Cryptography OÜ
Kaubamärk „Kodubassein“
Tabasalu, Ranna tee 2
Suurupi, Pähna tee 7
Küsimuste korral helista +372 607 6314

Sisestatud: 09.12.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki