Artiklid ja uudised

Hea une tagab Delux Dreams

Meie elu loomuliku rütmi loovad aktiivse päeva ja rahuliku öö vaheldumine. Öise puhkuseta ei suudaks me oma päevi nautida ja nii sõltubki meie ärkvel oldud aja kvaliteet heast ja kosutavast unest. Deluxi tooted pakuvad optimaalset magamiskeskkonda, ammutamaks energiat päevasteks toiminguteks.

 Allikas: www.delux.ee

Allikas: www.delux.ee

Deluxi toodete taga on perekond Sjöholm - ideedest kannustatud isa Göran ning tema tütred Heidi, Jenny ja Siv. Selle soome juurtega firma tooted sünnivad Viljandis, Eesti linnas, kus 300 töötajat valmistavad hoole ja armastusega tekke, patju, madratseid ja voodeid, kasutades seejuures moodsat tehnoloogiat ja parimaid materjale. See perefirma on tulvil hoolimist ja ühtekuuluvustunnet ning nendele väärtustele on rajatud ka Deluxi bränd. 1997. aastal asutatud Deluxi edulugu ongi tegelikult ühe perekonna ja nende unistuste täitumise lugu. Göran armastab ikka öelda: “Delux on meie lugu.” Tema soov on, et igast Deluxi tootest kiirgaks Sjöholmi perekonna soojust.

 Allikas: www.delux.ee

Allikas: www.delux.ee

Delux tootevalikust leiab magamisuppa kõik vajaliku - voodid, madratsid, tekid, padjad, valgustid, öökapid ja aksessuaarid. Tutvu toodetega lähemalt siin.

Delux hoolib sellest, millist elu te elate öösel, sest nii olete järgmiseks päevaks palju paremini valmistunud.

Delux Dreams kauplused:

Tallinna salong
Pärnu mnt. 139F (ISKU maja II korrus)
11317 Tallinn, Estonia
E-R 10:00-19:00, L 10:00-16:00

Viljandi esindussalong & tehase väljamüük
Raua 5
71020 Viljandi, Estonia
T-R 11:00-18:00, L 11:00-15:00

www.delux.ee
Facebook

Sisestatud: 11.03.2015