Artiklid ja uudised

Arendavad ja inspireerivad dekoratiivkleebised lastetuppa Tapeedistuudiost

Tapeedistuudiosse on jõudnud erilised dekoratiivkleebised, millega saab lastetoale (ja miks mitte ka teistele ruumidele) anda põneva aktsendi. Kleebised on lisaks dekoratiivsusele ka arendavad, õpetlikud ning inspireerivad.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Tahvlikleebis suure elevandibeebi (62,2 x 96,52 cm), 21 linnukese ja 20 veetilga kujulise tahvliga, komplektis on kaasas ka kriit. Nüüd on olemas elevant, kes aitab meeles pidada, et poest on vaja osta pähkleid järgmise nädala väljasõiduks loomaaeda. Tore on, kui ta tervitab sind juba esiku seinal, aga muidugi sobib see ideaalselt ka lastetuppa. Vaata lähemalt siit.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Kleebiskomplekt pimedas helendavate 30 lambipirni (ca 9,2 cm) ja 5,5 m kleebisjuhtmega. Saada puhkusele vana öölamp ja võta kasutusele kleebitavad lambikesed, mis valgustavad elektrivooluta. Säti kleebislambid seinale või mööblile nii nagu soovid, need on ka eemaldatavad ja ümbertõstetavad pindu kahjustamata. Sellele kleebisele on omistatud 2015. aastal Heimtexi nominatsioonipreemia. Vaata lähemalt siit.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Kujunda ruum, kus õhtu saabudes armsad helesinised pilved ja sõbralik päike tasahilju kaovad ja nähtavale ilmub kaunis tähesära. See on kaks ühes kleebis, mille üleminek päikeseliselt päevalt 14 sodiaagimärgiga pimedas helendavale tähistaevale on väga sujuv. Komplektis on lisaks taevalaotusele 106 pimedas helendavat tähekese kleebist, mida saab paigutada oma äranägemise järgi, kas tähtkujude vahele või hoopis mujale. Kõik kleebised on lihtsalt paigaldatavad igale puhtale ja siledale pinnale, lihtsalt eemaldatavad pindu kahjustamata ja ka ümberpaigutatavad. Kujunda rahustav magamistuba, vannituba, mängutuba või lummav esik. Komplektis on 13 pilve ligikaudse suurusega 22,3 x 30,5 cm ja päike, mis on nähtavad vaid päevavalguses ja mis pimeduse saabudes asenduvad 14 sodiaagimärgiga, lisaks 106 helendavat tähekest ligikaudses suuruses 1,9 cm kuni 3,8 cm. Vaata lähemalt siit.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Kleebi armsad tantsivad õhupallikoerad mängutubadesse või rühma- ja klassiruumidesse, et anda ruumile rõõmsameelne ja vaba ning loovusele julgustav inspireeriv õhkkond. Kleebiskomplekt koosneb 5 erineva värvi ja kujuga 3D efekti andvast õhupallikoerast ligikaudsete suurustega 29 kuni 80 cm. Vaata lähemalt siit.

 Allikas: www.tapeedid.ee

Allikas: www.tapeedid.ee

Hariv kleebis, mille komplekti kuulub 12 rõõmsameelset värvilist numbrit (ca 12,3cm) ja tahvliring (diameetriga 63,5cm), millele saab kaasasoleva kriidiga seierid joonistada. Numbrid ja kell saavad selle kleebisega kiiresti selgeks. Vaata lähemalt siit.

Kõik kleebised on lihtsalt paigaldatavad igale puhtale ja siledale pinnale, lihtsalt eemaldatavad pindu kahjustamata ja ka ümberpaigutatavad. Tahvlikleebistele saab kirjutada-joonistada tavaliste kriitidega ja puhastada niiske käsnaga. Vaata lähemalt siit.

Tule ja tutvu kollektsioonidega Tapeedistuudio salongis Sisustus E- Kaubamaja 2. korrusel või e-poes www.tapeedid.ee.
Facebook

Sisestatud: 03.03.2016

Tapeedistuudio

Tel:
5687 9838
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki