Artiklid ja uudised

Näitus "Ekspeditsioon Wunderlich: 11 sisearhitekti" nüüd ka veebiversioonina

 Allikas: wunderlich.ee

Allikas: wunderlich.ee

Eesti Arhitektuurimuuseumi ja Eesti Kunstiakadeemia sisearhitektuuri osakonna koostöös valminud eksperimentaalne näitus "Ekspeditsioon Wunderlich: 11 sisearhitekti" on välja andnud veebiversiooni aadressil www.wunderlich.ee. Näituse veebiversioon sisaldab kõiki näitusesaalis eksponeeritud sisearhitektide töid ja nendega salvestatud intervjuusid. Kaalukas roll on fotograaf Renee Altrovi portreefotodel ning sisearhitektide töölaudade pildistustel.

 Allikas: wunderlich.ee

Allikas: wunderlich.ee

Kuidas luua sõbralikku ja vaimustavat ruumi? Mis teeb ruumi heaks? Kas Eesti ruumil on omapära? Kuidas õpetada neid, kes meie elukeskkonda kavandavad? Mida õppida pikaaegse kogemusega sisearhitektidelt ja disaineritelt? Käesolev näitus on katse rääkida ruumist, tema loojast ja kasutajast kui sidusast tervikust. Näituse keskmes on üksteist Eesti sisearhitekti ja disainerit, kes on kõik eri aegadel lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia sisearhitektuuri osakonna.

Näitusel osalevad: Bruno Tomberg, Leila Pärtelpoeg, Vello Asi, Teno Velbri, Mait Summatavet, Taevo Gans, Aulo Padar, Juta Lember, Eerik Olle, Pille Lausmäe, Taso Mähar.

www.wunderlich.ee

Sisestatud: 30.05.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki